0item(s)

A kosár jelenleg üres.

Product was successfully added to your shopping cart.

Argo DD kültéri egység nélküli klímaberendezés

Cikkszám: 57864a0068680

Gyors áttekintés

Elegáns igényes formatervezésű légkondicionáló, amely nyáron klímaberendezésként, télen fűtőtestként funkcionál.

Az ARGO PERFECT egy kültéri egység nélküli klímaberendezés és egy fűtőtest, amely ráköthető a melegvizes hálózatra is egy kit segítségével. A berendezésben, meglepően csendes ventilátorok működnek, valamint a zajszint további csökkentésének érdekében, hangelnyelő műanyag burkolattal készült. A kompresszor a beltéri egységben van, csendesített működésű, kültéri egység pedig egyáltalán nincs.

A klímaberendezés távirányítós, távirányítóba beépített hő érzékelővel, amely folyamatosan jeleket ad le a klímaberendezésnek. Ennek az a célja, hogy a beállított hőmérséklethez viszonyított eltérést folyamatosan korrigálja.

Üzemmódok:

• Klímaberendezés
• Radiátor
• Szárítás
• Légkeverés


Bármely üzemmódban használjuk, a levegőbe került szennyeződéseket ( por, atka, allergén) kiszűri. R 410A környezetbarát hűtőközeggel van feltöltve.

Méretek: 839 x 735 x 260 mm. 25-30m2-es szoba hűthető és fűthető egy készülékkel.

A berendezés radiátor helyett is felszerelhető. Szükség van hozzá egy fűtés kit-re amely a géphez külön rendelhető. A berendezés jobb és baloldali csatlakozással is szerelhető. Amikor a gépet fűtőtestként használjuk, a melegvíz áramlik a hőcserélőn, a kompresszor leáll és csak a ventilátor dolgozik, a beállított fokozaton.