0item(s)

A kosár jelenleg üres.

Product was successfully added to your shopping cart.

Szállítási és fizetési feltételek

 

Házhoz szállítás, információk
Webáruházunk megrendeléseit a GLS General Logistics Systems Hungary Kft. kézbesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik a megjelölt helyen, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) olyan helyet megadni ahol biztosan át tudják venni a szállítmányt. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg.
Házhoz szállítási módok: Normál kiszállítás (1-3 munkanap, GLS-el), Express futárszolgálat (Garantált másnapi kiszállítás)

Házhoz szállítás díjszabása
Normál szállítási költség 10 kg alatti csomagok esetében Nettó 1.500 Ft + ÁFA.
Express szállítási költség 10 kg alatti csomagok esetében Nettó 4500 Ft + ÁFA.
10 kg feletti csomagok esetében, minden esetben felvesszük a megrendelővel a kapcsolatot a szállítási díj tisztázása érdekében.

Fizetési átvételi módozatok
Utánvétel: Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Kiszállításkor utánvéttel készpénzben" fizetési módot. Ebben az esetben Ön a csomag átvételekor készpénzben tud fizetni a futárnak.
Banki átutalás: Lehetősége van rendelését banki átutalással kiegyenlíteni. Megrendeléskor egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk, melyen megtalálja az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni. A termékek átvétele illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges, melynek elkészüléséről e-mailben tájékoztatjuk.
Készpénz: Amennyiben a rendelés értékét készpénzzel kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza a "Készpénzes fizetés személyes átvételkor" fizetési módot. Ebben az esetben Ön a csomag átvételekor készpénzben tud fizetni az ügyfélszolgálatunkon.
Bankkártyás fizetés: Amennyiben a rendelés értékét bankkártyával kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Bankkártyás fizetés személyes átvételkor" fizetési módot. Ön a csomag átvételekor bankkártyával tud fizetni az ügyfélszolgálatunkon.

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
A megrendelés elküldésével fizetési kötelezettsége keletkezik. Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak, vagy az áru értékét már előre kifizette! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén, az újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása – kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani! Sérült csomagok esetén minden esetben készítessen a szállítóval jegyzőkönyvet és ne vegye át a csomagot.