+36 (1) 320-2100

Áramellátó és energiaraktározó rendszerek

Az áramellátó és energiaraktározó rendszerek kategóriában kiváló minőségű Victron termékeket talál. A gyártó olyan, nagy megbízhatóságú termékek gyártásával foglalkozik, mint például inverterek, akkumulátortöltők, akkumulátorok, konverterek, napelemek, stb.

Ha elérhető áron keres energiabiztosítási termékeket, akkor a Scorpio Kft.-nél smart technológiás komplex megoldásokat és egyedi igények szerint kialakítható szolgáltatásokat talál. Vásárlóinknak a legjobb minőségű Victron rendszereket ajánljuk, amelyek megbízhatósága és hosszú élettartama garantált.

A Scorpio Kft. speciális járművek átalakítása, rendőrségi és nyomozati berendezések, megkülönböztető és figyelmeztető hang- és fényjelzések, inverterek és akkumulátortöltők, stb. forgalmazásával foglalkozik. Termékeink és szolgáltatásaink által kiváló minőségű eszközöket és integrált megoldásokat nyújtunk állami, bűnügyi, biztonsági, közúti és kereskedelmi ügyfeleink számára.

Milyen áramellátó és energiaraktározó rendszereket talál nálunk?

Cégünk széles termékskálán forgalmaz áramellátó és energiaraktározó rendszereket. Különböző akkumulátortöltők, inverterek, akkumulátorok, napelemek és átalakítók közül válogathat. Különféle típusú és különböző erősségű energiabiztosítási termékeink lehetővé teszik, hogy megtalálja az Önnek megfelelő áramerősséget.

Nem kell félnie a meghibásodásoktól vagy az áramkiesésektől, ugyanis a Victron termékek magas minősége és tökéletes megbízhatósága garantálja Önnek a biztonságos és hosszan tartó működést. Ezek az eszközök egyedi igényeknek megfelelően kialakíthatóak és használhatóak.

A Scorpio Kft. által forgalmazott áramellátó és energiaraktározó rendszerek használatával vásárlóink pénzt és időt spórolhatnak maguknak. A vásárlóbarát áron elérhető termékeink segítségével olyan kiváló minőségű energiarendszereket vásárolhat, amelyek évekig biztonságos szolgálatot tesznek Önnek, így nem kell későbbi szervizre vagy újabb berendezésre költenie.

Akkumulátoraink magas csúcsteljesítménnyel rendelkeznek és hatékonyan tárolják a villamos energiát. A nagy frekvenciás és hálózati frekvenciás technológia együttműködése teszi ki a két rendszer előnyeit. Ezek a típusok modulonként 150 VA-tól 3000 VA-ig terjednek.

Mire érdemes figyelni a választás során?

Fontos, hogy termékeink közül az Ön rendszerének megfelelő teljesítményű terméket válassza. Ezekről pontos leírást talál, ha a kiválasztott termék alatt rákattint a “Részletek” gombra. Ott pontos és részletes technikai és működési leírást talál a termékről. Ezután eldöntheti, hogy technikailag megfelel-e Önnek az adott termék teljesítménye, vagy inkább továbbnézelődik.

Ha megtalálta az Önnek megfelelő terméket, akkor az “Irány a webshop” gombra kattintva elküldheti nekünk ajánlatkérési szándékát. Ezt a lehető legrövidebb idő alatt feldolgozzuk és válaszolunk a megkeresésére.

Ha tovább böngészne a weboldalunkon, akkor a bal sávban további alkategóriákat talál, illetve a “Termékek szerint” fül alatt megtalálhatja az összes termékünk listáját.

A felmerülő kérdések esetén kollégáink készséggel állnak rendelkezésére. A “Kapcsolat” fül alatt pedig üzenhet nekünk, vagy megkereshet a megadott e-mail-címek és telefonszámok egyikén.

Válogasson minőségi termékeink között, és élvezze az eszközök által nyújtott hatékony energiabiztosítást, amelyet a Scorpio Kft. és a Victron termékei nyújtanak Önnek.