+36 (1) 320-2100

Napelemek

A napelemek kategóriában nemcsak a mobil egységekre, autókra szerelhető paneleket találja, hanem az ezek működéséhez szükséges invertereket, kontrollereket egyaránt. Ha szeretné a gépjárműflottáját vagy annak felszereltségét napelemekkel bővíteni, akkor a megfelelő helyen jár.

Az itt található termékek a legtöbb gépjárműben, konfigurációban alkalmazhatók, és napelem rendszer építhető ki általuk. Nemcsak szolgálati járművekre, hanem akár lakókocsikra vagy összetett speciális járművekre is felszerelhetők ezek az eszközök. Építsen napelem rendszert a Scorpioval.

Milyen napelemeket talál a kategóriában?

BlueSolar napelem paneleket ajánlunk Önnek, mert ezek az egyik legmegbízhatóbb, rezgésálló konstrukcióval rendelkező eszközök a piacon. A továbbfejlesztett EVA (etilén-vinil-acetát) anyagának köszönhetően a BlueSolar napelem panel hatékonyan használja fel a napenergiát. A gépjármű mozgása közben, gyorsan változó fényerő és beesési szög mellett is számottevő energiát tud termelni. A nagy teljesítményű bypass diódák nagymértékben csökkentik az árnyékolás okozta termeléskiesést.

A felszerelést megkönnyíti a gyorscsatlakozós rendszer PV-ST01 csatlakozókkal. Ennek köszönhetően könnyen kialakítható egy működő napelem rendszer, és a javítás vagy módosítás is gyorsan kivitelezhető. Az áramellátó és energiaraktározó rendszerek mellett a panelek rögzítése is fontos: a könnyűszerkezetes, magas terhelhetőségű alumínium váz kiváló, melyet a szabványosított rögzítő rendszerekkel együtt könnyen lehet használni.

A mozgó járművek és az időjárási körülmények miatt a magas fokú védelemre is szükség van a napelemek esetében. Ezért a BlueSolar napelemek tömített, vízálló csatlakozódobozzal lettek ellátva.

25 éves korlátozott garancia jár a teljesítményleadásra és a teljesítményjelzőkre. Ezenkívül 5 éves garancia jár az anyagra, valamint a megmunkálásra.

Gondoljon a napfény okozta hőségre, mely a gépjárművek utasterében sokszor könnyedén érzékelhető. Hasonló hőmérséklet-ingadozásnak vannak kitéve a napelemek is. A BlueSolar napelemek ezt a problémát áthidalják: a kis feszültség-hőmérséklet együtthatót biztosító technológia segítségével.

BlueSolar kontrollerek a hatékony napelem rendszerekhez

A napelemek mellé olyan kontrollereket szeretne, amelyek az ingadozó és nagy igénybevételnek kitett helyzetekre lettek kifejlesztve? Itt megtalálja a BlueSolar gyártó töltésvezérlőit, melyek a gyors termelés ingadozásokat és a részleges árnyékolás problémáját hatékonyan tudják kezelni.

A kategóriában található kontrollerek ismérve a magas fokú önállóság. Az automatikus töltésvezérlés kiküszöböli a nem várt leállásokat. Ezért Ön a BlueSolar töltésvezérlőket alkalmazva biztos lehet abban, hogy a gépjárművein üzemelő napelem rendszerek mindig a maximális hatásfokon termelik az energiát.

Töltésvezérlők minden napelem rendszerhez

Több töltésvezérlőt talál ebben a kategóriában, amelyek versenyképes áron biztosítják a megfelelő hatásfokot. Ennek köszönhetően nemcsak a nagyobb rendszerek vezérlését tudja biztosítani az itt található termékekkel, hanem a kisebb, akár egypaneles rendszerekét is.

A BlueSolar PWM vezérlők kicsik és megbízhatóak. Minden méretű és teljesítményű napelem rendszer esetére igyekszünk megfelelő megoldást nyújtani Önnek és csapatának.