+36 (1) 320-2100

Épületklíma

Cégünk épületklíma kategóriájában a légkondicionálók teljes körű választékát találja meg. Lakossági, irodai (light commercial) és technológiai megoldásokban is otthon vagyunk. Az innováció számunkra fontos, ezért a kategóriában listázott termékek az energiahatékonyság területén is helytállnak.

Nézzen körül, böngésszen kedvére, és találja meg az Önnek legmegfelelőbb berendezéseket. Ha kérdése van, akkor forduljon hozzánk bizalommal, örömmel segítünk a klímaberendezések kiválasztásában. Ha ajánlatot szeretne kérni, minden információval készségesen ellátjuk Önt.

Napjainkban a modern épületgépészet elengedhetetlen része az épületklíma és az ehhez tartozó kiegészítők. A modern eszközök már korántsem olyan energiaintenzívek, mint régebbi társaik. A fogyasztásuk szinte elenyésző a magas teljesítmények és kényelem mellett, amelyet stabilan, hosszú időn át képesek nyújtani.

Ha megbízható és kényelmes megoldásra vágyik, akkor nézze végig a kategóriában található berendezéseket. Az ismert márka a garancia a minőségre, a hatékonyságra pedig a sok éves tapasztalat és hozzáértés a bizonyíték ezen eszközök esetében.

Miért telepítsek épületklímát?

Ha vasbetonból vagy bármilyen más, modern anyagból épült ingatlanban szeretné elérni a stabil és kellemes hőmérsékletet, akkor klímaberendezésekre lesz szüksége. Jelenleg a piacon elérhető technológiák közül a legjobb ár-érték arányban a légkondicionálókat kaphatja meg. Egyszerű a beszerelésük, és nem igényelnek túl sok karbantartást. A garanciális szervizeléseket leszámítva az időszakos fertőtlenítést kell csak elvégeznie. Ezután pedig élvezheti a tiszta, hűvös - vagy éppen meleg - levegőt, amelyet a klímaberendezéseink szolgáltatnak. Emellett gondoskodtunk róla, hogy a gépjárművekbe szerelhető klímát is beszerezhesse nálunk.

A nem konvencionális légkondicionáló berendezések között megtalálhatja az Argo Perfect DD kültéri egység nélküli klímaberendezést. Ez egy innovatív készülék, amely fűtésre és hűtésre is alkalmas, szárításra és légkeverésre is állítható. Így egy sokoldalú berendezés, amellyel minden helyzetben jól használható. A berendezéshez a fűtés funkció számára elérhető kiegészítők is elérhetők. A legnagyobb előnye a berendezésnek, hogy nem kell kültéri egységet elhelyezni, ezért kényelmesen használható bármilyen beltéri helyiségben.

Teljes körű épületklímára van szükségem!

Ha egyedi megoldásra van szüksége, akkor keressen minket a Kapcsolat menüpontban. Nagyon szívesen útbaigazítjuk, és tanácsokat adunk. Együtt meg tudjuk találni az Ön számára tökéletes technológiát és berendezéseket.

A teljes körű szolgáltatás számunkra fontos, ezért minden szükséges információt bekérünk Öntől, hogy a lehető legjobb ajánlatot tehessük, és ez nemcsak az árra vonatkozik, hanem a berendezésekre is. A klímaberendezéseket a Panasonic, illetve az Argo gyártja. Megbízunk a maximális minőség és a hosszú távú tökéletes működésükben. Nemcsak a költséghatékonyság, hanem a környezetvédelmi szempontok miatt is, szem előtt tartjuk, hogy a termékeinket ne kelljen idő előtt lecserélni, javítgatni.

Ha szeretné megrendelni a termékeinket, akkor csak annyit kell tennie, hogy az “Irány a webshop” gombra kattint. A termékek rendelésre azonnal elérhetőek, nyomja meg az ajánlatkérés gombot, majd pedig kattintson a zöld “Ajánlatkérések” gombra. A lehető legrövidebb időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.