+36 (1) 320-2100

Nextbase menetrögzítő kamerák

A Nextbase menetrögzítő kamerák kategóriában megtalálja a webáruházunk által forgalmazott, kiemelkedő minőségű eszközöket. Ha a járművei útvonalát és a szembejövő forgalmat rögzíteni szeretné, akkor válasszon a Nextbase termékek közül. Ezek segítségével megbízható minőségű képfelvételeket készíthet. Ez kiemelten fontos lehet az extrém helyzetekben és a mindennapi szolgálatteljesítés ideje alatt is.

Nézze meg a különféle paraméterekkel rendelkező Nextbase menetrögzítő kamerákat, és válasszon kedvére a webáruházunk választékából. További információért kattintson a termékekre.

A NextBase menetrögzítő kamerák a legnépszerűbb DashCam eszközök az európai piacon. Hazánkban is egyre elterjedtebb a használatuk, hiszen az online közösségi közútfigyelés és publikus tartalmak közzététele egyre fontosabbá válik.

Számos esetben bizonyultak hasznosnak a NextBase menetrögzítő kamerák által rögzített kép és felvétel. A közúti balesetek követése, járókelők viselkedése és egyéb részletek dokumentálása több száz munkaórát spórolhat meg a nyomozások során.

A videófelvételeknek köszönhetően a közúti forgalomban résztvevők is magasabb szintű kontroll alatt lehetnek. Ez a sofőrök vakmerőségét és az általuk meghozott felelőtlen döntések meghozatalát nagymértékben korlátozhatja.

A NextBase menetrögzítő kamerák paraméterei

A webáruházunkban összegyűjtöttük a legjobb NextBase eszközöket. Itt megrendelheti az igényeinek megfelelő modelleket, annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabb munkát végezhesse.

A NextBase kamerák megfelelnek az Ön különböző igényeinek. Ma már a kiemelkedő minőségű 4K, a 30fps sebesség a DashCam-ek esetében alapelvárás.

A termékeink között megtalálható a WHAT3WORDS kompatibilis NextBase kamera is. Ez az életmentő kiegészítő egy háromméteres négyzeten belül megadja a pontos koordinátákat, amelyeket aztán megoszthat a segélyszolgálatokkal vagy a barátokkal. és családtagokkal, hogy megtalálják Önt. A legfontosabb, hogy a WHAT3WORDS be van ágyazva a rendszerbe, ami azt jelenti, hogy nincs szükség adatkapcsolatra.

Egyes modelleknél a hátsó kamera is összekapcsolható, illetve a képminőségnek köszönhetően akár a rossz látási viszonyok között is használható felvételt tud készíteni.

A tökéletes eredmények elérése érdekében szerezzen be minőségi rögzítőkamerákat. Ezek a kellékek számos technológiai újítást foglalnak magukba, amelyek segítségével lehetséges a csúcsminőségű felvételek készítése.

Egyéb funkciók

A biztonságunk fokozása érdekében minden járművét felszerelheti ezekkel az eszközökkel. Bizonyos modellek esetében az SOS jelzés küldésére is lehetőség van. Ez azt jelenti, hogy a kamera baleset és/vagy ütközés esetén vészjelzést küld az előre megadott címre.

Az Alexa hangvezérlés is elérhető a menetrögzítő kamerák egyes modelljeinél. Ez megkönnyíti a kezelést, akár vezetés közben is. A NextBase kamerák nagy része Bluetooth 4.2 funkcióval is rendelkezik, mellyel az adatátvitel gyorsasága biztosítható.

Az akár 140 fokos látószög kiváló felvételek készítésére ad lehetőséget, az intelligens parkolási mód pedig fokozza a vezetői élményt. A kiterjesztett látószög további növelése érdekében a hátsó szélvédőre rögzíthető kiegészítő kamerára is szüksége lehet.

Abban az esetben, ha további információra van szüksége a termékeinkkel és a menetrögzítő kamerákkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal.