+36 (1) 320-2100

Rendőrségi, nyomozati eszközök

Rendőrségi nyomozati eszközöket keres? Akkor ebben a kategóriában számos, speciális használatra kialakított terméket talál. Olyan eszközöket gyűjtöttünk itt össze, amelyek elősegítik a bizonyítékok és nyomok felkutatását. Továbbá, ezek használatával rögzítheti a nyomokat és megvizsgálhatja a bizonyítékokat.

Anyagvizsgálati és tesztelési eszközeinkkel meghatározhatja a helyszínen talált anyagokat. Itt a nyomozati, nyomkutató, nyomrögzítő eszközök széles skálájából válogathat, mint például vérazonosító csíkok, drogtesztek, fluoreszkáló por, ujjnyompad.

Cégünk, a Scorpio Kft. életében az 1990-es megalakulását követő első években a fő profilunk autóriasztók, autóklíma és hűtéstechnikai berendezések forgalmazása volt. Mára már a profilunk és szolgáltatási csomagunk tovább bővült. Napjainkban megkülönböztető, figyelmeztető fényjelzések, speciális járművek átalakítása, rendőrségi és nyomozati berendezések és egyéb speciális eszközök forgalmazásával foglalkozunk. Állami, bűnügyi, biztonsági, közúti és kereskedelmi ügyfeleink kiváló minőségű termékeinkből válogathatnak.

Milyen rendőrségi nyomozati eszközöket talál nálunk?

Cégünk kizárólagos magyarországi forgalmazója a SIRCHIE-nek, amely a világ egyik legnagyobb nyomozati felszerelések gyártója. Ezeket a termékeket globálisan számos rendvédelmi szerv használja a nyomozási fázisaik minden pontján. Széles körű termékpalettájában olyan nyomozati eszközöket találhat, mint például ujjlenyomatazonosító porok, vérkereső és azonosítóeszközök, bizonyítékszárító szekrények, DNS azonosító készlet, stb.

A Scorpio Kft. szintén kizárólagos magyarországi forgalmazója a Foster + Freeman eszközgyártó cégnek, amelynek a terméklistáján szerepelnek ujjlenyomatrögzítő anyagok és eszközök, bűnügyi kutató fényforrások és bizonyítékelemző eszközök, dokumentumvizsgáló eszközök. Magyarországon a legelterjedtebb dokumentumvizsgáló eszközök közé tartozik a VSC80 és a VSC40 vizsgálóberendezés. Ezzel az eszközzel professzionálisan vizsgálhatja a különféle dokumentumokat, mint például bankjegyek, útlevelek, személyigazolványok hitelességét, stb.

Kínálatunkban megtalál minden olyan eszközt, amely a rendőrségi nyomozáshoz szükséges, és előre viszi a nyomozást és a bűntény megoldását. Ujjlenyomatvételhez például választhat az ujjnyompad, ujjnyomhenger és különböző festékek közül. A látens ujjnyomatok megjelenítéséhez a különböző fajtájú ujjnyomecsetek és porok valamint egyéb speciális nyomozati eszközök állnak a rendelkezésére.

Vásárlói útmutató

A kiváló minőségű rendőrségi nyomozati eszközeink körében válogathat különböző alkoholtartalom mérésre szánt eszközökből, lőpornyomazonosító eszközökből, kábítószer azonosítására gyártott termékekből, bűnügyi helyszíndokumentáló eszközök közül, stb.

Termékeink csak rendelésre elérhetőek. Miután megtalálta a számára megfelelő terméket, egyszerűen rákattint a “Részletek” feliratú gombra, majd az “Irány a webshop” gombon keresztül ajánlatot kérhet tőlünk. Az ajánlata pedig a lehető legrövidebb időn belül feldolgozásra kerül.

Ha tovább böngészne az oldalunkon, akkor a bal oldalon listázott további kategóriák között nézelődhet és válogathat számos speciális termékünkből.

Felmerülő kérdések esetén kattintson a felső menüsorban található “Kapcsolat” gombra, majd az ott elérhető cím, telefonszám vagy e-mail-cím segítségével tegye fel kérdését, mi pedig azon leszünk, hogy minél hamarabb választ adjunk Önnek.