+36 (1) 320-2100

Forgalomelterelés

Széles választékban talál nálunk forgalomeltereléshez szükséges eszközöket. A Scorpionál olyan termékeket vásárolhat meg, amelyek minőségiek és kiállják az idő próbáját. Ha nap mint nap a közúti forgalomban dolgozó csapatának szeretne olyan eszközöket biztosítani, amikkel minden feladatot el tudnak látni, és biztonságosan tudják végezni munkájukat, akkor itt jó helyen jár.

Vásároljon meg minden, forgalomeltereléshez szükséges eszközt egy helyen, a Scorpionál, hogy időt és energiát spórolhasson saját maga és csapata számára.

Ebben a kategóriában forgalomeltereléshez szükséges eszközöket talál. Kedvére böngészhet nálunk, és megrendelhet mindent könnyen, kényelmesen egy helyen.

Milyen eszközök vannak a forgalomelterelés kategóriában?

A forgalomterelő bójáktól a jelzőfényeken, összecsukható kordonokon, láncokon, leitboy sávelválasztókon át egészen a mobil kordonokig minden hasznos eszközt összegyűjtöttünk az Ön számára. Célunk, hogy a megrendelt termékek a lehető legrövidebb időn belül az Ön birtokába kerüljenek.


Ha garanciális kérdések merülnek fel, azt a legprofibb módon orvosoljuk, és ha további információra vagy egyéb forgalomtechnikai termékekre lenne szüksége, állunk szíves rendelkezésére. Keressen bátran és kérdezzen a kapcsolati oldalon feltüntetett elérhetőségeinken!


Forgalomelterelő eszközök helyigénye és hordozhatósága

Az eszközök paramétereit a termékekre kattintva megtekintheti, de általánosan igaz, hogy azok hordozhatóak és könnyen felszerelhetők a kívánt helyszínen.

A kevésbé mozgatható termékek, mint például az árokhíd, összecsukhatók, nem kiemelten helyigényes a szállításuk, azonban a felszerelésükhöz odafigyelés szükséges. A mobil kordonok egymásba rakható kialakítással rendelkeznek, ezért nagyszámú kordont lehet a kívánt helyszínekre szállítani.

A jelzőbóják is megtalálhatók ebben a kategóriában. Figyeltünk arra, hogy Ön könnyen böngészhessen, és logikusan legyenek megjelenítve a termékek. Például, az RS 2000 egy 5 méteres tápkábellel lett ellátva, így Ön könnyedén a gépjárműhöz vagy a generátorhoz tudja csatlakoztatni.

Az elektromos termékek ebben a kategóriában tápkábellel vagy pedig akkumulátorral lettek ellátva, és 12 / 24V feszültségű hálózatról történhet az üzemeltetésük.

A nagyobb terüeletek elkerítését szolgáló kordonokat és a műanyag biztonsági kerítést felhasználási célnak megfelelő anyagokból gyártják. A műanyag biztonsági kerítés feltekerhető és gyorsan szállítható.

A kiemelt termékeink a Galaxy Hazard újratölthető elakadásjelző lámpa, a Mini-Leitboy sávelválasztó fül, valamint a kihúzható-fényvisszaverő tábla hordtáskával. Ezek a termékek biztonságos forgalomelterelést biztosítanak, és a jól látható fényvisszaverő és/vagy fényjelző felületeik révén már messziről figyelmeztetik a közelgő járműveket.

Az eszközök időjárásálló anyagokból lettek kialakítva, és az extrém körülmények között is megállják helyüket. Jó vásárlást kívánunk!