+36 (1) 320-2100

Gépjárműfűtés

A webáruházunkban megvásárolhatja a gépjárműfűtéshez szükséges eszközöket berendezéseket. A gépjárművek egyenletes és megbízható fűtése kiemelten fontos lehet egyes esetekben. A speciális járművek és rendőrségi, mentőszolgálati járműveknél érdemes megfontolni a kényelmet biztosító berendezések beszerzését.

Az utasok, esetünkben a szolgálatot teljesítő személyek, rendőrök, mentősök maximális koncentrációt igénylő feladatokat végeznek. Ehhez biztosítani kell a tökéletes utasteret és klímát egyaránt. Nézzen körül a termékek között, és válasszon kedvére.

A hatékony és nagy teljesítményű berendezések segítségével előfűtheti a kocsit akár indulás előtt is. A gépjármű méretétől függetlenül rendelkezünk minden szükséges eszközzel.

Megjegyzendő, hogy ezek a fűtőberendezések szinte bármilyen járműben alkalmazhatók. Akár hajókban és traktorokban is. Ennek ellenére webáruházunkban a rendőrségi és egyéb szolgálatot teljesítő személyek, csapatok, szervek számára kínálunk előnyös megoldásokat.

Egyesek a gépjárművek kényelmes fűtését a lakókocsikéval hozzák összefüggésbe. Nos, a rendőrségi és hasonló gépjárművek gyakran indulnak bevetésre. Ezekben az extrém helyzetekben nincs idő és lehetőség a kinti és benti hőmérséklet figyelésére. A gépjárműnek tökéletes állapotban kell lennie ahhoz, hogy megfelelően támogassa a benne ülők munkáját.

Kompatibilis gépjárműfűtési megoldások

A kínálatunkban megtalálja többek között a Kalori termékeket, amelyek nagy teljesítményű szellőzést is lehetővé tesznek. Egyes eszközök hűtésre is alkalmasak. A fűtési teljesítmény átlagosan elérheti a 6-7 kW-ot, a hűtés pedig jellemzően 4-5 kW között mozog.

Az eszközök teljes körű felszerelhetősége érdekében a kínálatunk tartalmazza az ehhez szükséges kiegészítőket. Az átvezető konnektorok fontosak lehetnek, hiszen a fűtési rendszer vezetékeinek gyakran át kell haladniuk az utastér elválasztó felületein. Annak érdekében, hogy a vásárláshoz minden szükséges információhoz hozzájuthasson, nézze meg webáruházunk Gépjárműhűtés, -fűtés, -szellőztetés kategóriáját is.

Mielőtt választana termékeink közül, vegye figyelembe azok teljesítményének paramétereit. Például a légáramlás mértékét: köbméter/óra, hűtő-, fűtőteljesítmény. Ugyanakkor számba kell vennie az áramfelvétel mértékét is, hogy meghatározhassa, mely modellek lehetnek ideálisak a gépjárművei számára.

Gépjárműfűtés nagyobb járművek esetében

A kisteherautók, haszongépjárművek klímájának biztosítására különösképpen érdemes odafigyelni. A több utast szállító járművekben fokozott az igény a megfelelő körülményekre és hőmérsékletre.

Az emberek mellett gondoljon a finom elektronikára és az érzékenyebb tárgyakra is, amelyeket negatívan befolyásolhat a túl magas vagy túl alacsony hőmérséklet. Ezért válasszon utastér és/vagy raktér klimatizálására alkalmas berendezést.

Ebben az esetben a tapasztalatunknak és a számos, már megvalósult projektnek köszönhetően képesek vagyunk megfelelően lefedni az Ön lehetséges igényeit.

Annak érdekében, hogy az ideális eszközre lelhessen, böngéssze végig a termékeket és figyelmesen olvassa el a paramétereket, illetve a leírásokat. Ha további kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal. Szakértői gárdánk szívesen válaszol minden gépjárműfűtéssel kapcsolatos kérdésre.