+36 (1) 320-2100

Tetővillogók

A rendőrautóra szerelt tetővillogók piros és kék fényei a legjelentősebb jelzések közé tartoznak, amelyek azt mutatják, hogy egy rendőr közeledik. Hangjelzésekkel együtt, ezek a fények tudatják a civilekkel, hogy lassítaniuk kell, félre kell húzódniuk, vagy le kell állniuk a leállósávba. Mégis, a flottához való beszerzésük nem feltétlenül olyan egyszerű, mint amilyennek első pillantásra tűnik.

Ebben a kategóriában megtalálja a szükséges tetővillogókat. Ha a flottája számára, egy helyen szeretné beszerezni az összes hasznos eszközt, akkor vásároljon bizalommal a Scorpio webáruházban.

Forgó rendőrségi lámpák - tetővillogók

Ezek a lámpák egyetlen izzót tartalmaznak, amely körül egy ívelt tükör forog, hogy forgó fénysugarakat hozzon létre, amelyek úgy néznek ki, mintha az izzó körkörös irányban mozogna. Ez a hatás azt a látszatot is keltheti, mintha az izzó villogna.

Érdemes kiválasztania azt a modellt, amely a legjobban megfelel az igényeinek. Vegye figyelembe a költséghatékonyság mellett a fogyasztást, hőleadást, teljesítményt és az élettartamot egyaránt. Ebben a kategóriában csakis minőségi, tanúsítvánnyal rendelkező tetővillogókat talál, melyek megfelelnek a hatósági elvárásoknak és a modern standardoknak.

Függetlenül attól, hogy hány izzó van a forgó lámpatestben, tetővillogóban, a jelzőfény ugyanúgy működik. A további védelem érdekében műanyag kupola borítja.

További megkülönböztető fényjelzéseket talál webáruházunkban, amelyek előnyös és megbízható megoldást nyújtanak Önnek és teljes flottájának egyaránt.

LED-es rendőrségi tetővillogók

A LED lámpák egyre népszerűbbek a mentőszolgálatok körében. A LED tetővillogók általában hatékonyabbak és hosszabb élettartamúak, mint más típusú lámpák. Nincsenek hagyományos izzószálaik, ami növeli a hosszú élettartamukat, és költséghatékony alternatívává teszi őket a hagyományos fényforrásokkal szemben.

Tetőre szerelt tetővillogók

Használhatnak stroboszkópos fényeket is egy fényáteresztő kupola alatt. Ezeket gyakran már nem látni, mivel a LED-lámpák országszerte felváltották a legtöbb izzót a rendőrségi lámpákban.

Az egyes tetővillogók esetében léteznek mágnestalpas modellek, a legtöbb karosszériára szerelt világítási rendszer fix rögzítésű. A rendőrségi járművekre, valamint az engedélyezett, jelzés nélküli járművekre is felszerelhető. A karos tetővillogók hasznosak lehetnek bizonyos gépjármű modellek esetében.

A tető a leggyakoribb hely a forgó tetővillogók vagy fényhíd felszerelésére. Azonban nem ez az egyetlen lehetőség. Egyes osztályok inkább a jármű hűtőrácsára vagy a visszapillantó tükrök elejére szerelik fel a jelzőfényeket, hogy maximalizálják a láthatóságot.

ÚJDONSÁG! KIEMELKEDŐ MEGOLDÁS CSATORNAFEDELEK ZAJCSÖKKENTÉSÉRE

HOGYAN MŰKÖDIK

Amikor egy jármű áthalad egy csatornafedélen, az esetek többségében bosszantó „kling-klong” fémes hangot okozz. A problémát a különböző érintett részek: a keret és az aknafedél átmeneti elmozdulása okozza.

Cégünk megoldást kínál ezeknek a zajok csökkentésére: csökkentve az egymással érintkező fémrészek közötti hibák kompenzálása miatti billenést.

Termékek megtekintéséhez kattintson ide.

Részletek