+36 (1) 320-2100

Terelőfények, üzenet megjelenítő táblák

A Scorpio Terelőfények, üzenetmegjelenítő táblák termékkategóriájában megtalálja a modern eszközöket, amelyek segítségével kényelmesen és biztonságosan biztosíthatja a megfelelő forgalomirányítást. Az elmúlt években kiemelt fontosságot nyertek a gyors és jól látható üzenetmegjelenítő és terelő fényjelzések.

Szeretnénk a Scorpionál megadni a lehetőséget az ügyfeleink részére hogy biztonságossá tehessék a közlekedők és a munkát végzők számára. Különféle kézi és gépjárműre szerelhető eszközöket listáztunk a kategóriában. A teljességre törekszünk, ezért a kínálatunk folyamatosan bővül.

Ebben a kategóriában minden eszközt megtalál, amely segítségével biztonságossá teheti a saját maga és kollégái munkavégzését. A közúti forgalomirányítás, elterelés alapja a világos és könnyű kommunikáció. Ne feledjük azonban, hogy a forgalomirányítás lebonyolításához használt jelek és parancsok kis számúak, ezért a fényjelzések, terelőfények és üzenetmegjelenítő táblák is csak kis számú üzenetet jelenítenek meg. Ennek ellenére a gépjárművekre szerelhető felnyitható, variálható jelzésképű és üzenetmegjelenítő LED táblák az útkarbantartás, terelés, figyelmeztetés és közelekedésirányítás esetében egyaránt sikeresen, ideálisan alkalmazhatóak.

Az üzenetek tartalmát illetően, a forgalom eltereléséhez és irányításához szükséges vezényjelek és parancsok világosak és rövidek kell, hogy legyenek. Ennek révén érhető el a balesetmentes és biztonságos forgalomirányítás.

Gépjárművekre szerelt terelőfények és üzenetmegjelenítő táblák

Az egyik leghasznosabb termékünk a LED PolVis/Vis üzenetmegjelenítő tábla. A felirat a tábla alsó sorában akár 9 karakter is lehet, és az LCD kijelző segítségével előre definiált jelzéseket lehet megjeleníteni vele. Alacsony fogyasztása és a LED technológia révén bármely gépjárművön alkalmazható. A Full-Matrix üzenetmegjelenítő tábla segítségével bármilyen jelzéskép megjeleníthető.

A kategóriában található termékeink megfelelnek a legjobb minősítésnek, ezek az EMC, EN szabványok. Súlyukat és méreteiket tekintve is nagyon előnyös a kialakításuk, hiszen a nagy, jól látható felületek könnyű szerkezetes felépítéssel párosulnak.

Ha szeretné megtekinteni az eszközöket működés közben, akkor a termékekre kattintva a megtalálja a “Videók” gombot, amelyen keresztül elérhető a szemléletes bemutatásuk is.

Izgalmas feladatot vállaltunk magunkra azáltal, hogy a forgalomirányítást támogató Terelőfények és üzenetmegjelenítő táblák kategóriát létrehoztuk. Szeretnénk hozzájárulni a forgalomirányításban résztvevők biztonságához.

Terelőfények, iránymutató terelőnyilak

A különféle terelőfények segítségével az egyes sávokat, útszakaszok részét vagy egészét lehet gyorsan és biztonságos módon irányítani. A sárga fénnyel ellátott jelzések bárhol elhelyezhetők, és az időjárásnak ellenálló felépítésüknek köszönhetően megbízható módon támogatják a forgalom irányításáért felelős személyek munkáját.

További terelőfények

A közlekedésben résztvevők számára kiemelten fontos, hogy a jelzéseket időben észrevegyék. Ezért a Signalmaster Solaris LED terelőfényei magas fényerővel rendelkeznek, hogy biztosítsák a közlekedésben résztvevők biztonságát egyaránt. A baleseteknél, útlezárásoknál, rendőri intézkedéseknél elengedhetetlenek. Kis tömegüknek köszönhetően pedig könnyen hasznosíthatóak.