+36 (1) 320-2100

Jelzőfények, jelzőbóják

Ebben a kategóriában azokat a jelzőfényeket és jelzőbójákat találhatja meg, amelyekkel a közúti forgalom elterelését biztosíthatja az extrém helyzetekben is. A Scorpio számára fontos, hogy Ön a megfelelő minőségű termékeket vásárolhassa meg.

A jelzőfények és jelzőbóják a közúti kiszállások és akciók során kiemelt szerepet töltenek be. Szeretnénk, ha Ön és a csapata a legnagyobb biztonságban végezhesse munkáját, és ehhez büszkén ajánljuk az ebben a kategóriában található minőségi jelzőfényeket, jelzőbójákat.

Jelzőfények és jelzőbóják a kínálatban

A költség- és energiahatékony eszközökkel könnyen és olcsón tudja biztosítani a közúti helyszíneket. LED technológiás fényjelzéseket találhat a kategóriában, amelyek hosszú működést tesznek lehetővé viszonylag alacsony energiafelhasználással. A termékek fényereje minden esetben a lehető legnagyobb. A jelzőbóják és jelzőfények átlagosan 500 m távolságból is jól láthatók. Elemmel és akkumulátorral működtethetők, és időtálló anyagokból készülnek.

Mennyi ideig üzemel egy LED világításos jelzőfény, jelzőbója?

A LED technológia kiemelkedő hatékonyságot kölcsönöz ezeknek a termékeknek. Egy LED izzó 10.000-50.000 órán át üzemelhet. Az eszközök autonómiáját tekintve az akkumulátoros és elemes jelzőfények és jelzőbóják 7-13 órán át tudnak zavartalanul világítani. Egyes jelzőbóják akár 100 órán át is igénybe vehetők.

Ez az időtartam meglehetősen biztonságossá és megbízhatóvá teszi a termékeinket. A legextrémebb helyszínelési és kiszállási munkálatot biztonságossá lehet tenni az hosszú időn át üzemelő jelzőfényekkel.

Milyen töltőt lehet használni a jelzőfények akkumulátorainak töltéséhez?

A jelzőfények, jelzőbóják töltése egyszerű, minden termékhez mellékeljük a megfelelő eszközt, amely gyors töltésre alkalmas. Az akkumulátorok megbízhatóak és hosszú életűek, így sok töltési ciklust kibírnak, teljesítményesés nélkül.

A jelzőfények - ideiglenes alkalmazásuk miatt - akkumulátorral és elemmel lettek ellátva. Épp emiatt találhat nálunk olyan termékeket, amelyek teljes töltöttség mellett, hosszú időn át képesek működni.

A termékekre kattintva elolvashatja azok méreteit és maximális teljesítményét. A LED izzók színeit is megtalálhatja, annak érdekében, hogy a megfelelő fényjelzéseket választhassa ki.

Többdarabos mágneses jelzőbója készletet is vásárolhat nálunk. Ezek különösen hasznosak lehetnek a közúti fémkorlátokon vagy fémtárgyakra helyezve. Kiemelten hasznosak lehetnek, sokoldalúak, programozhatók és többféle fényjelzés leadására képesek. Ezek a termékek 5-60 óra közötti üzemidővel rendelkeznek, attól függően, hogy milyen fényjelzésre állítjuk be.

A termékeink legtöbb esetben a közeledő járművek veszélyhelyzeti vagy rendőrségi jelenlét figyelmeztetésére alkalmazhatók. Esemény területek megjelölésére, úton lévő veszély vagy elterelés jelzésére optimális megoldást jelentenek.

Keressen kedvére a többi kategóriában is, és ha további forgalomirányítást szolgáló termékekre van szüksége, nézze meg a forgalomelterelés kategóriát. Támogassa a csapata munkáját minőségi termékekkel. A személyes biztonság és gyors munkavégzés elsődleges szempont minden szolgálatot teljesítő csapat számára.

Nálunk egy helyen tudja beszerezni a szükséges eszközöket. Ne bajlódjon tovább a beszerzéssel, vásároljon meg mindent egyszerre, könnyen, jó áron. Jó vásárlást kívánunk!