+36 (1) 320-2100

Szirénavezérlők

A Szirénavezérlők kategóriában megtalálja azokat az eszközöket, amelyekkel összehangoltan tudja kezelni a járművek hangjelzéseit. A járművezetők számára kiemelten fontos a biztonság, ezért ajánlott olyan eszközöket beszerezni, amelyekkel a lehető legkevesebb kézi feladat jelentkezhet.

A figyelmeztető hangjelzéseket leadó szirénák könnyű vezérlése érdekében használja Ön is a Scorpio választékában található szirénavezérlőket. Nem érdemes a véletlenre bízni. A gépjárművezetők hatékonyan vezérelhetik a berendezéseket, valamint vezetés közben mindkét kezüket a kormányon tarthatják.

Szirénavezérlők széles választéka a webshopunkban

Webáruházunkban a széles választék nemcsak a szirénavezérlőkre értendő. Azonban itt, ebben a kategóriában szintén megbízható eszközöket talál. Ha itt szerzi be az Ön és csapata számára szükséges eszközöket, akkor kényelmesen és gyorsan biztosíthat minden fontos használati tárgyat.

A szirénavezérlőinket a Federal Signal gyártja. Ez szavatolja a minőséget és megbízhatóságot. A számos országban használatos szirénavezérlő modellek már bizonyítottak. Önnek csak annyi dolga van, hogy megrendeli az eszközöket, és a hosszú időn át tesztelt termékek hatékonyságára hagyatkozik.

Milyen szempontok alapján válasszon szirénavezérlőt?

Figyelembe kell venni néhány alapvető szempontot, amikor szirénavezérlőt vásárol. Mennyire komplikált a sziréna hangerejének, tónusának beállítása és vezérlése? Hol helyezhető el a szirénavezérlő a gépjárműben. Mennyi funkció érhető el a kézimikrofonról? Hány hangjelzés és egyéb kimenet kapcsolható az eszközre, stb.

Az itt megtalálható eszközök általában több feladatot is el tudnak látni. Ezek között fellelhető a tachográf csatlakozó, a fényvezérlő kimenet különféle airhorn lehetőségekkel. Továbbá a fénykibocsátás mértéke is fontos lehet: itt megtalálható a 10 A áramfelvétellel rendelkező kimenet. Tekintse meg a Hangjelzések kategória termékeit is.

A szirénavezérlők esetében a hangjelzések erőssége az egyik döntő tulajdonság. Az eszközeink esetében a kompakt modellek is általában képesek a 100 W teljesítményre. A kezelhetőség érdekében törekszünk azon termékek listázására, melyeket bárhol el lehet helyezni a gépjárműben. Ez azt jelenti, hogy a mikrofonról minden funkció elérhető.

Egyes modellek esetében a főkapcsoló csak a sziréna be-/kikapcsolására vagy a sziréna és a kapcsoló funkciók működtetésére programozható. Nézze meg a termékek paramétereit és tudjon meg többet a szirénavezérlőkről. A könnyű felszerelését a modellek kiegészítői biztosítják. Ezek segítségével a nagyobb súlyú (például 1,3 kg) szirénavezérlőket is biztonságosan rögzítheti járműveiben.

Abban az esetben, ha kérdése van, bátran forduljon szakértőinkhez. A rendeléseket könnyen leadhatja a kiválasztott termékekre kattintva. A paraméterek alapján tájékozódhat és meghatározhatja, mely eszközök a legideálisabbak az Ön igényei esetében.

A modellek rövidzárlat és bemeneti polaritás védelemmel rendelkeznek. Ez nagyon fontos, hiszen a megfelelő védelem jelentősen meghosszabbíthatja a szirénavezérlő élettartamát.

A hangjelzések erősségét figyelembe véve számos termék esetében elérhető az intelligens nyitott ajtó funkció. Ez csökkenti a hangerőt, ha a gépjármű valamely ajtaja kinyílik.