+36 (1) 320-2100

Fényhidak

A Scorpio webáruház Fényhidak kategóriájában megtalálja a professzionális fényhidak széles választékát. Minden szükséges méretben, kivitelben, teljesítményben és színben kaphatók a rendőrségi fényhidak, amelyekkel biztosíthatja flottája teljes felszereltségét.

Ha szeretne a járművei számára közúti és extrém körülmények között megfelelő láthatóságot biztosítani, akkor válasszon a Scorpio Fényhidak kategóriából. Kényelmesen beszerezheti nálunk a Federal Signal Vama minőségi és megbízható fényhidakat. Böngésszen a kategóriában, és rendeljen bizalommal.

Professzionális rendőrségi fényhidak

Válassza ki azon fényhidakat, amelyek biztosítják a teljes flottája számára a változatos és megbízható láthatóságot. A megkülönböztető jelzések ezen fajtái a rendőrségi járművek mindennapos használata során elengedhetetlen eszköznek bizonyulnak. Ezért érdemes egyforma modellekkel ellátni az azonos flottán belül működő rendőrségi járműveket. Nézze meg a kategóriában található termékeket, és válassza ki az Önnek megfelelő modelleket.

Mágnestalpas fényhidat is rendelhet a Scorpio webáruházban. Ezek használata egyszerű és biztonságos. Rázkódás esetén, nagy sebességnél is a helyükön maradnak és egy mozdulattal fel- vagy leszerelhetők.

A különféle Federal Signal Vama fényhidakat kedvező áron kaphatja meg nálunk. A kék-fehér-piros, kék-piros, kék-fehér jelzéssel ellátott fényhidak mellett LED kijelzős modellek közül is választhat. A LED kijelzőre felírható a kívánt szöveg (például: Rendőrség, Police, stb.). Egyes modellek hangjelzés leadására is képesek, ezzel nagymértékben növelheti a rendőrségi járművek észlelhetőségét a közutakon.

Abban az esetben, ha kis méretű fényhidakra van szüksége, nálunk a szögletes kivitelben kapható modellek közül is választhat.

A fényhidak minden jármű tetejére könnyedén kihelyezhetők a termékekhez mellékelt csavarok és tartozékok segítségével. Válasszon bizalommal a termékkategóriából, és ha további rendőrségi eszközöket szeretne rendelni, nézzen körül a megkülönböztető fényjelzések kategóriában is.

Fényhidak paraméterei

A Fényhidak kategóriában található termékek legtöbb esetben különböző, állítható villogási ütemmel lettek ellátva. Ennek köszönhetően a szükséges intenzitással tudunk fényjelzéseket leadni. Ez hasznos lehet a mindennapi használat során, hiszen a rendőrségi jármű jelenlétét egyértelműen tudjuk közölni a közúti járművek sofőrjeivel.

A különböző mágnestalpas modellek esetében meg van határozva az adott utazósebességig garantált tapadás, melyet tanusítvánnyal támasztunk alá.

A megbízható minőséget és az igényes kivitelt biztosítja az európai gyártóktól származó fényhidak választéka. A kontinensen gyártott termékek a helyi igényekre vannak szabva, és a hazai felhasználók számára ideális megoldást jelentenek a legextrémebb körülmények között is.

Biztonság és kényelem

A rosszul belátható kereszteződésekben, 45 és 90 fokos irányból is jól látható modellek közül is választhat a kategóriában. Ezen fényhidak segítik a biztonságos közlekedést és a megfelelő láthatóságot.

Nem kell aggódnia a hazai időjárási viszonyok szélsőségessége miatt, hiszen a nálunk kapható fényhidak legtöbb esetben -40 és 65 Celsius-fok között is megbízhatóan működnek.

A kényelem érdekében a fényhidak több esetben kiegészítő fény- és hangjelzésekkel rendelhetők. Tekintse meg a kompakt, mini modelleket vagy a további szériák hatékony eszközeit, hogy megtalálja az Ön számára ideális fényhidakat.

ÚJDONSÁG! KIEMELKEDŐ MEGOLDÁS CSATORNAFEDELEK ZAJCSÖKKENTÉSÉRE

HOGYAN MŰKÖDIK

Amikor egy jármű áthalad egy csatornafedélen, az esetek többségében bosszantó „kling-klong” fémes hangot okozz. A problémát a különböző érintett részek: a keret és az aknafedél átmeneti elmozdulása okozza.

Cégünk megoldást kínál ezeknek a zajok csökkentésére: csökkentve az egymással érintkező fémrészek közötti hibák kompenzálása miatti billenést.

Termékek megtekintéséhez kattintson ide.

Részletek