+36 (1) 320-2100

Külső kiegészítő fényjelzések

Ebben a kategóriában megtalálhatja és megrendelheti a külső kiegészítő fényjelzéseket. Arra törekszünk, hogy a Scorpio webáruházban a legjobb minőségű eszközöket lelje meg, és hozzájusson az ideális megoldásokhoz. Ha külső kiegészítő fényjelzésekre van szüksége, akkor böngésszen a kategóriában, és válasza ki az Ön számára tökéletes eszközöket.

Gépjárművek és motorkerékpárok kiegészítő fényjelzéseit is listáztuk, az ehhez tartozó rögzítő kit-ekkel egyetemben. A termékek időtálló anyagokból, LED-es technológiával készültek a Federal Signal Vama gyártó jóvoltából.

Külső kiegészítő fényjelzések felhasználása

A külső kiegészítő fényjelzéseket a rendőrségi és hasonló járművek külső felületein alkalmazzák. Esetenként a motorkerékpárok megvilágítását is kiegészíthetik a bizonyos modellek.

Fontos megjegyeznünk, hogy ezeket a világítóeszközöket rögzítőkiegészítők segítségével lehet ideálisan alkalmazni. Azt ajánljuk, hogy minden esetben biztosítsa a külső kiegészítő fényjelzések megfelelő rögzítését a járművön.

Ha a gépjárművek külső világítását szeretné megoldani, akkor érdemes kis méretű, de nagy teljesítményű eszközöket beszerezni. Ezek a fényjelzések nem zavarják a sofőrt, és kifelé irányuló fénnyel tudják figyelmeztetni a jármű környezetében közlekedőket.

Érdemes tudni, hogy a gépjárművek minden részére felszerelhetőek a külső kiegészítő fényjelzések. A hűtőrácstól elkezdve a visszapillantó tükrökön át minden kiálló felületen elhelyezhetők. A legtöbb modell vízálló, hosszú élettartamú és minden igénynek megfelel.

Több színben üzemelő külső kiegészítő fényjelzések egyes esetekben akár víztiszta lencsével is elérhetőek. A kék, sárga és piros színek mellett a fehér színű fényjelzésre is szükség lehet. Határozza meg, hogy milyen színű érdekli, és ennek függvényében rendeljen meg mindent egy helyen. Nézze meg a Scorpio webáruház kiegészítő fényjelzések kategóriáját is!

Fogyasztás és fénytechnológia

A LED izzók legnagyobb előnye az alacsony fogyasztás mellett az egyedien hosszú élettartam. A többi izzóhoz képest akár 50-szer több ideig üzemelnek. Ez azt jelenti, hogy ha ön a Scorpio webáruházból vásárolja meg a külső figyelmeztető fényjelzéseket, akár 50.000 órányi üzemidőre biztosíthatja a felszerelést.

Ez páratlan ár-érték arányt biztosít az Ön számára, ezáltal a munka hatékonyságát és biztonságosságát is növelheti.

A külső kiegészítő fényjelzések akár a visszapillantó tükörre, szellőzőrácsra, lökhárítóra és egyéb helyekre is szerelhetők. Elenyésző súlyúak, kb. 80-150 gramm között mozognak a különféle modellek.

Villogó üzemmód és folyamatos fényjelzés funkció

A fogyasztás szempontjából látványos különbségek tapasztalhatók, ha folyamatos fényjelzés és villogó üzemmódban használjuk a külső kiegészítő fényjelzéseket.

A különféle modellek között akár a 8-féle villogási mód közül is választhatunk. Az átlagos fogyasztás 0,4 amp és 0,2 amp között van. A különböző színek: kék, fehér, sárga, borostyán, piros és zöld esetében is különbségek tapasztalhatók.

Összességében elmondható, hogy minden üzemmód esetén előnyös a fogyasztás mértéke. Ennek köszönhetően minden gépjárművön jól alkalmazhatók.

Szinkronizálható külső kiegészítő fényjelzések

Egyes modellek szinkronizálható fényjelzés üzemmódban is működnek. Nem is gondolnánk, hogy a szinkronban működő fényjelzések mennyire fontosak. A véletlenszerű ütemben villogó fények zavaróak lehetnek, és nem adják át a magabiztosság érzését. Figyeljünk a szinkronizálható üzemmódra, hogy ezzel biztosítsuk a gépjárművek megfelelő autoritását és láthatóságát.

ÚJDONSÁG! KIEMELKEDŐ MEGOLDÁS CSATORNAFEDELEK ZAJCSÖKKENTÉSÉRE

HOGYAN MŰKÖDIK

Amikor egy jármű áthalad egy csatornafedélen, az esetek többségében bosszantó „kling-klong” fémes hangot okozz. A problémát a különböző érintett részek: a keret és az aknafedél átmeneti elmozdulása okozza.

Cégünk megoldást kínál ezeknek a zajok csökkentésére: csökkentve az egymással érintkező fémrészek közötti hibák kompenzálása miatti billenést.

Termékek megtekintéséhez kattintson ide.

Részletek