+36 (1) 320-2100

Fényhidak

Függetlenül az Ön költségvetésétől, céljaitól vagy gépjárműveinek felépítésétől, a kimagasló teljesítményű fényhidak megfelelő kombinációját kínáljuk egyedi igényeihez igazítva. Ebben a kategóriában a hókotrók, vontatójárművek, közútkarbantartó autók és hasonló munkát végző gépjárművek számára készült sárga figyelmeztető fényhidak tárháza érhető el.

Emellett nagy teljesítményű, kültéri világítást biztosító termékeket is kínálunk, melyek akár munkagépekre és építőipari járművekre is felszerelhetők. Terepjáróját vagy teherautóját szeretné felszerelni? Számos méretben és formában kínálunk fényhidakat, amelyek között biztosan megtalálja az Önnek tetszőt modelleket.

Sárga figyelmeztető fények, avagy a fényhidak

Akár a forgalmat irányítja, akár járműveket vontat, vagy az építkezési területét felügyeli, a sárga fényhidak és LED-es fénysávok széles választékával rendelkezünk, amelyek pontosan megfelelnek az Ön igényeinek. Ezek a nagy fényerejű készülékek még a legzordabb időjárási körülmények között is biztonságban tartják és láthatóvá teszik Önt és gépjárművét. Tökéletesek haszongépjárművek, hókotrók és vontatójárművek, valamint hasonló közútkarbantartó járművek számára egyaránt.

Megbízható és megfizethető borostyánszínű eszközök

A kihagyhatatlan borostyánszínű világításért tekintse meg a Phoenix és AURUM fényhidakat. Ezek tartósak, aerodinamikusak és hihetetlenül hatékonyak. Csúcsteljesítményt és rendkívüli fénykibocsátást kínálnak jelentősen költséghatékony áron.

A láthatóság növelése vészhelyzetben vagy munkaterületen elengedhetetlen, különösen akkor, amikor a közúti vontatójárművek számos esetben esnek áldozatául súlyos közúti baleseteknek.

A termékek között megtalálja a költséghatékony és időtálló modelleket is, amelyek számos funkciót látnak el. A funkcionalitás a fő szempont, ezért találhatók meg a kategórián belül a teljes és mini fényhidak.

Keresse meg a megfelelő sárga színű eszközöket az Ön egyedi igényeinek megfelelően. Ha az itt megvásárolható termékek közül nem talál optimálisat, nézze meg bátran a termékfelhozatalunk többi részét a figyelmeztető fényjelzések kategóriában!

A megfelelő fényhidak kiválasztása

Webáruházunk választéka innovatív formatervezéssel és technológiai fejlesztésekkel rendelkezik, amelyek meghaladják az iparág szabványait. Ha segítségre van szüksége a megfelelő berendezések kiválasztásához, forduljon hozzánk bizalommal! Magasan képzett szakemberekből álló csapatunk segít Önnek testre szabni a rendelését, amely megfelel az Ön pontos specifikációinak és költségvetésének egyaránt.

A minőség számít, különösen azért, mert biztosnak kell lennie abban, hogy a gépjárművének a fényjelzései elég fényesek és erősek ahhoz, hogy felhívják a többi járművezető figyelmét. Tartsa szem előtt a kiválasztott termékek tartósságát, valamint a gyártó hírnevét.

Ha minőségi eszközöket választ, nyugodt lehet, hogy azok nagyon hosszú ideig fognak működni. Ráadásul a fények működőképesek és láthatóak lesznek azokban a pillanatokban, amikor a legnagyobb szükség van rájuk.

Jellemzők és paraméterek

Bizonyos beállításokra mindenképpen szükség lehet a fényhidak esetében. Kérdés, hogy legnagyobbrészt milyen színeket fog a leggyakrabban alkalmazni. Vegye figyelembe, hogyan fogja használni a megvásárolni kívánt eszközöket. Hasonlítsa össze a rendelkezésre álló különböző funkciókat és paramétereket, hogy biztosan a megfelelőt válassza. Néhány példa: áramfelvétel mértéke, fénykibocsátásért felelős technológia, szín, feszültség, rögzítési lehetőségek, az eszközök súlya és méretei, stb.