+36 (1) 320-2100

Hangszórók

A Scorpio évek óta a rendőrségi fényjelzések, szirénák és hangszórók egyik legjobb beszállítója. Az iparágban szerzett széles körű tapasztalattal rendelkező munkatársakkal dolgozunk együtt. Az ágazatban tevékenykedő szakértőink büszkék arra, hogy a piacon kapható legjobb termékeket szerzik be.

A rendőrségi és sürgősségi alakulatok, valamint bárki más számára, akinek szüksége lehet professzionális hangszórókra és szirénákra, szeretettel ajánljuk a kategóriában található eszközöket. A kompakt és hagyományos hangszórók egyaránt megvásárolhatók nálunk.

Milyen hangszórókra lehet szüksége?

Nézzen körül a legnépszerűbb hangszórók között, és nézze meg, melyik a legmegfelelőbb az Ön számára. Ebben a kategóriában költségvetéstől függetlenül talál megfelelő hangszórót a gépjárművei számára.

Tehát mire kell gondolnia, amikor minőségi rendőrségi hangszórókat szeretne beszerezni? Ez számos különböző tényezőtől függ. Az alábbi információkkal azonban megpróbáljuk a helyes irányba terelni Önt.

A megfelelő rendőrségi sziréna kiválasztása

Amikor az Ön igényeinek megfelelő rendőrségi hangszórók kiválasztásáról van szó, vegye figyelembe a következő tényezőket, miközben a kategóriában található eszközöket böngészi. Arra törekszünk, hogy bármely hangszórót is vásárolja meg, maximálisan elégedett legyen a választásával. A további hangjelző eszközöket megtekintheti a Hangjelzések kategóriában.

Milyen célra fogja használni a hangszórókat?

A hangszórók, amelyek kompakt és hagyományos szirénák is lehetnek, könnyebbé tehetik az Ön munkáját. Ha a járműveinek mindennapos extrém helyzetekben kell helytállnia, akkor a hangos, 100 W teljesítményű eszközöket ajánljuk.

A kisebb teljesítményű, 30 W kompakt hangszórók több funkciót is elláthatnak. A kézi kapcsolóknak köszönhetően a multifunkciós eszközök széles körben kedveltek. Az Ön számára is hasznos lehet egy tiszta hangon közvetítő eszköz, amellyel sikeresen tud hangos jelzéseket közölni. A kisebb modelleket általában a modern, kompakt járművek vagy pedig a motorkerékpárok esetében ajánljuk.

Technológia és alkatrészek teljesítménye

A hangszóróink a legtöbb esetben a Neodymium technológiás hangkibocsátó alkatrészekkel rendelkeznek. Ez lehetővé teszi, hogy ezek az eszközök kis fogyasztással magas hangerőt produkáljanak.

A mintegy 112,3/112,4 dB hangerő teljesítésére képes eszközök elsöprő erejű hangjelzéseket képesek leadni. Ez azt jelent, hogy ha ezekkel az eszközökkel szereli fel a járműveit, azok hatékonyan tudnak részt venni bármely extrém helyzetben és rutinfeladatban egyaránt.

A hangszórók felszerelését tekintve minden esetben gondoskodtunk arról, hogy könnyen felszerelhetők legyenek. Az L és U alakú rögzítőelemek könnyen és biztonságosan helyezhetők el a gépjármű tetején vagy más helyen egyaránt.

A hangszórók mellé mikrofonegységek is rendelhetők. A mikrofon segítségével jól hallható vezényszavakat kommunikálhat a hangszórón keresztül. Eszközeink emellett 11 Ohm ellenállással rendelkeznek. Ez azt jelent, hogy kiemelkedő hangerőre is képesek, anélkül, hogy hosszú távon romlana a teljesítményük.

Az eszközök jellemzően 1 és 3 kg közötti súllyal rendelkeznek. Ezért kiemelten fontos a minőségi és szakszerű felszerelésük. Ha rendőrségi járműre történő telepítésről van szó, mindig azt javasoljuk, hogy a telepítést szakemberrel végeztesse el. Ha a beszerelést profi végzi el, akkor nem lesz gondja, és a garanciára is számíthat.

ÚJDONSÁG! KIEMELKEDŐ MEGOLDÁS CSATORNAFEDELEK ZAJCSÖKKENTÉSÉRE

HOGYAN MŰKÖDIK

Amikor egy jármű áthalad egy csatornafedélen, az esetek többségében bosszantó „kling-klong” fémes hangot okozz. A problémát a különböző érintett részek: a keret és az aknafedél átmeneti elmozdulása okozza.

Cégünk megoldást kínál ezeknek a zajok csökkentésére: csökkentve az egymással érintkező fémrészek közötti hibák kompenzálása miatti billenést.

Termékek megtekintéséhez kattintson ide.

Részletek