+36 (1) 320-2100

Hangjelzések

Ezen az oldalon megtalálhatók a megfelelő hangjelzések biztosításához szükséges eszközök. A szolgálati járművek megkülönböztető jelzéseit fény- és hangjelzések segítségével is biztosítjuk. Emiatt külön választottuk a hangjelzéseket, hogy pontosan és áttekinthetően tudjon böngészni és vásárolni is.

Szirénák, hangszórók és kompresszorok is elérhetők a kategóriában. Kattintson rá az Önnek tetsző termékekre, és olvassa el a termékleírásokat. A technikai paraméterek alapján könnyen választhat.

Mi található a Hangjelzések kategóriában?

Ebben a kategóriában olyan termékeket listáztunk, amelyek a legtöbb szolgálati gépjármű felszereléséhez ideálisak. A termékek egymással kompatibilisek, így mindent egy helyen vásárolhat meg, amire szüksége van.

A Hangjelzések kategória alatt található alkategóriák (Hangszórók, Légkürtök, Szirénavezérlők) témakörönként megbontva tartalmaznak további termékeket. Hasonló termékeket megtalálhat a Rendőrség, Honvédelem főkategóriában is.

A termék képe alatt találhatja a technikai paramétereket, és jobb oldalt felhasználást segítő tanácsokat olvashat. A termék súlya, mérete, teljesítménye és hangtónusa is fel lett tüntetve, hogy könnyen kiválaszthassa a megfelelő hangjelző eszközöket.

Miért szükséges a megbízható hangjelzés a közutakon?

A szolgálati járművek, mint azt már említettük, fontos szerepet töltenek be a közbiztonságban. A szolgálati járműveknek hangjelző rendszerrel kell rendelkezniük, hogy mind a járműveket, mind a gyalogosokat figyelmeztessék jelenlétükre. A hangjelzések kategóriában kiválaszthatja az akusztikus és világító figyelmeztető eszközöket és azok integrált vezérlőrendszereit.

A szolgálatot teljesítő személyek munka közben kiemelt szerepben vannak, mivel priorizált jogköröket kapva tevékenykedhetnek. A biztonságuk érdekében szükségesek a tekintélyt és biztonságot sugalló hangjelzések. Tegyünk meg mindent azért, hogy a csapatunkban szolgálatot teljesítő munkatársak maximális biztonságban és hatékonysággal végezhessék a feladataikat.

A hangjelzések vezérlője némely esetben a fényjelzések vezérlését is el tudják látni. Ez hasznos lehet, hiszen így a gépkocsi vezetője egyetlen eszköz segítségével gyorsan és hatékonyan el tud látni két feladatot. Az egyes termékek éjjeli és nappali beállítást is megengednek, így módosíthatja az éjjeli hangjelzéseket. Ugyanígy érthetőbbé teheti a mikrofont kezelő személy beszédét is.

A termékek leírásában megtalálhatja azok specifikus paramétereit, hogy az Ön csapatának megfelelő eszközöket vásárolhassa meg. Akár személygépkocsik vagy motorbiciklik felszerelése az Ön célja, legyen körültekintő, és ha valamilyen kérdése lenne, bátran keressen minket a Kapcsolat gombra kattintva. Válassza ki a megfelelő termékeket, és az Irány a webshop gombra kattintva adja le a rendelését. Jó vásárlást kívánunk!