+36 (1) 320-2100

Térmegvilágítás

A Térmegvilágítás kategória két alkategóriába rendezve tartamazza azokat a térmegvilágítást szolgáló eszközöket, amelyek a sötétedés utáni munkavégzést segítik. Ezek a termékek a precizitás és megbízhatóság jegyében, tartós anyagokból készülnek. Ennek köszönhetően nemcsak hosszú távon lehet megbízhatóan alkalmazni a térmegvilágító eszközöket, de biztonságot is kölcsönöznek a felhasználóknak.

Tudjon meg többet a kategóriában található termékekről, válassza ki és rendelje meg online az Ön számára legmegfelelőbb térmegvilágító eszközöket.

A térmegvilágító eszközök mindennapi használati berendezések, amelyeket a rendvédelmi szerveken, rendőrségen és egyéb közszolgálatot teljesítő szerven kívül még az általános felhasználók számára is segítséget nyújt. Úgy alakították ki a termékeket, hogy azok ütésállóak, időjárásállók legyenek. Az extrém helyzetekben, kiszállásokon, bevetésen a megbízhatóság létfontosságú lehet. Ezért a Scorpionál arra törekszünk, hogy csakis a legjobb teljesítményű térmegvilágító eszközöket ajánljuk vásárlóink figyelmébe.

LED lámpák a hatékonyságért

Miért is ne? A LED technológia révén nemcsak kis fogyasztású, de nagyon hosszú életű lámpákat lehet gyártani. A LED technológia elősegíti az energiahatékonyságot és kedvező árfekvést tesz lehetővé. Ez kiemelten fontos az ügyfeleink számára, hogy a termékek ár-érték aránya egyensúlyban legyen és a termékek “megdolgozzanak a pénzükért”.

A kis fogyasztású világító LED-ek mellett ezeknek a termékeknek a legnagyobb része akkumulátoros. Ez azt jelenti, hogy a mobilitás szempontjából kifejezetten előnyösek. Az újratölthető LI-Ion akkumulátorok megbízhatóak, és újratölthetőek.

Megjegyeznénk, hogy a hosszú élettartamú térmegvilágító eszközök költséghatékonysága nem csak a kis fogyasztásnak tudható be. A LED technológia és a nagy teljesítményű akkumulátorok adott esetben létfontosságúak lehetnek.

Biztosak vagyunk abban, hogy a webáruházunkban megvásárolható térmegvilágító eszközök hozzájárulnak ezen személyek biztonságához és testi épségéhez egyaránt.

Fontos a biztonság

Mobilis térmegvilágító eszközökkel be lehet világítani meglehetősen nagy tereket is. Különféle fényerősségben kaphatók. Nézze meg az Aldebaran, Solaris és Galaxy térmegvilágító lámpákat is, és válasszon kedvére.

A mobil térmegvilágító eszközök kényelmesek

Ha az Ön és csapata számára fontos a mobilitás és a könnyű felépítésű eszközök használata, akkor itt jó helyen jár, hiszen a legtöbb termék súlya nem haladja meg az 5-6 kg-ot. A töltési idő általában a teljes üzemidő felét sem éri el, a felépítés pedig IP65 minősítésű védelmet nyújt, por és víz beszivárgása ellen is.

A Solaris Lite eszközeink akár 1,7 méter magasságig emelhetők, és a saját állványaikon nyugszanak, amelyek az akkumulátorokat is magukba foglalják.

Hogyan lehet használni a térmegvilágításra alkalmas eszközöket?

Az egyes termékek adatlapján a képek alatt a “videók” gombra kattintva megnézheti a használati útmutatót vagy pedig a bemutatókat. Érdemes megnézni, hogyan lehet a leghatékonyabban használni ezeket az eszközöket.

Ha meg szeretné rendelni az egyes térmegvilágító lámpákat, akkor csak kattintson a termékekre. Onnan az “Irány a webáruház” gombra kattinthat, innen a rendelés folyamata már könnyű, és gyorsan végigjárható.

Jó vásárlást kívánunk!

ÚJDONSÁG! KIEMELKEDŐ MEGOLDÁS CSATORNAFEDELEK ZAJCSÖKKENTÉSÉRE

HOGYAN MŰKÖDIK

Amikor egy jármű áthalad egy csatornafedélen, az esetek többségében bosszantó „kling-klong” fémes hangot okozz. A problémát a különböző érintett részek: a keret és az aknafedél átmeneti elmozdulása okozza.

Cégünk megoldást kínál ezeknek a zajok csökkentésére: csökkentve az egymással érintkező fémrészek közötti hibák kompenzálása miatti billenést.

Termékek megtekintéséhez kattintson ide.

Részletek