+36 (1) 320-2100

Forgalomtechnika

A forgalomtechnikai eszközök kategóriában megtalálhatja az összes, közúti forgalom biztosításához szükséges eszközt, amellyel a saját és csapata munkáját fogja megkönnyíteni. Jó helyen jár, ha vásárolni szeretne, de akkor is, ha egyelőre csak érdeklődik az eszközeink iránt, hiszen ebben a kategóriában az összes termék technikai adatokkal és paraméterekkel van ellátva.

A termékekre kiterjedt garancia érvényes, és a hivatalos minőségbiztosítási feltételeknek is megfelelnek. Előre rendelhet, és ajánlatot is tud kérni tőlünk az Önnek tökéletesen megfelelő termékekre.

A kínálatunkban széles forgalomtechnikai választékot talál, hogy a munkájához szükséges segédeszközökkel tudja ellátni önmagát és csapatát is. Nem kell máshol keresgélnie és több beszállítóval egyeztetnie, hiszen nálunk minden egy helyen megtalálható.

A balolali sávban találja az alkategóriákat. Témákra bontottuk a kínálatot, hogy könnyen és gyorsan kereshessen. Ahogyan a munkájában fontos a hatékonyság és a célirányos feladatok gyors elvégzése, úgy nekünk is prioritás, hogy Önnek mindenben segítséget nyújtsunk.

Forgalomtechnikai eszközök

A “Jelzőfények, jelzőbóják”-ban az úttestre helyezhető lámpák, bóják, kiegészítők találhatók, különféle színekben. A terelőfények, üzenetmegjelenítő táblák alkategóriában a járművekre szerelhető eszközök lettek elhelyezve. Alább láthatja a közúti figyelmeztetőlámpákat; itt a járműveinek megfelelő méretű, színű és fényerejű lámpákat választhatja ki. A szerelési, használati útmutató ezen eszközökhöz is a rendelkezésére áll.

Következő a hordozható közúti lámpák; ezek automatizálható és rendszerben alkalmazható eszközök, amelyekkel nagyobb területet is biztonságosan kontrollálhat. Nagy teljesítményű akkumulátorokkal vannak felszerelve, így akár 14 napig is zavartalanul működnek. Kereszteződésekben használatos kresztükörrel, emellett leterhelő talpakkal vagy oszlopokkal és útburkolati jelekkel is szolgálunk, amelyek szintén elengedhetetlenek a közúti munkálatok biztosításához.

Az Utánfutók, pótkocsik alkategóriában forgalomterelő és -irányító táblákkal és jelzésekkel ellátott utánfutókat talál. Forgalomtereléshez bóják, kordonok, mozgatható elemek is várnak még Önre. Itt a sebességkorlátozó eszközöket is megtalálja.

A főmenüben is kereshet, csak kattintson fent a “Termékek” gombra. Ott az eszközök a hasznosítás szerint is kategorizálva vannak, hogy célirányosan is tudjon termékeket keresni.

Fontos: a termékekre maximális garanciát vállalunk. A kínálatunkban csak minőségi tanúsítvánnyal rendelkező termékeket talál. Tudjuk, hogy elengedhetetlen az Ön számára a munkája során a biztonságos, megbízható eszköztár.

Hogyan vásároljon a Scorpionál?

Ha kiválasztotta az Önnek megfelelő termékeket, akkor kattintson az “irány a webshop” gombra, ahol vagy ajánlatot kérhet vagy egyből megvásárolhatja az adott terméket. Ezután tovább nézelődhet, további termékeket is választhat. Ha készen áll, akkor kattintson az “Ajánlatkérő adatai”-ra és töltse ki az űrlapot.

Ha most vásárol először, akkor a bal oldali menüt töltse ki, ha pedig már regisztrált vásárló, akkor egyszerűen csak lépjen be a jobb oldalon. Kijelölheti az “Emlékezz rám!” gombot is az egyszerűbb belépésért.

Miután ellenőrizte az adatait, a legrövidebb időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ha pedig értesítést szeretne kapni az új ajánlatainkról, akkor kérje a hírlevelet, vagy kövessen minket Facebookon, a jobbra, fent található gombra kattintva.