+36 (1) 320-2100

Gépjármű hűtés,- fűtés, - szellőztetés

A gépjármű hűtése, fűtése és szellőztetése az egyik legnagyobb kihívás a gépjárművezetők számára. A nyári hőség, illetve a téli hideg időjárás megviseli a gépjárműben ülő személyeket. Az autózás élményét, sőt az utasok személyi biztonságát is befolyásolja a fűtés-hűtés rendszer minősége, teljesítménye.

Ebben a kategóriában minden eszközt megtalál, amellyel kis- és nagy járművek fűtés-hűtését és szellőztetését is el tudja látni. Ha azt szeretné, hogy az utasok megfelelően temperált környezetben utazhassanak, akkor válassza ki termékeink közül az Önnek legmegfelelőbbet.

A gépjármű fűtés, hűtés és szellőztetés kategória tartalmazza azokat a termékeinket, amelyek segítségével hatékonyan tudja biztosítani gépkocsiflottája kényelmét. Az utasok biztonságérzetét is növelheti, hiszen a megfelelően temperált környezetben a vezető is jobban összpontosít.

A légkondicionáló eszközök, légcserélők, kombinált rendszerek és a kompakt darabok is elérhetők itt. Így Ön kiválaszthatja azt a konstrukciót, amely a járművei számára a leghatékonyabb megoldást nyújtja. Többek között a Kalori és az Alex Original gyártóktól beszerzett fűtőradiátorok, légkondicionálók, professzionális eszközök találhatók ezen az oldalon.

Ezeket az eszközöket kifejezetten szolgálati járművek és haszongépjárművek felszerelésére gyártották. A megfelelő garanciális és szerelési feltételekkel vásárolhat, amely révén megkönnyíti az eszközök beszerzését, esetleges szervizelését is.

Hogyan tudok rendelni?

A kategóriában kedvére böngészhet. A folyton megújuló termékválasztékunk révén arra törekszünk, hogy csakis a legjobb termékeket sorakoztassuk fel az ügyfeleink számára. Ha kiválasztotta a megfelelő terméket, akkor kattintson a képre vagy a Részletek gombra. A vissza gombbal bármikor visszatérhet a kategóriába, vagy a fenti menüben is kiválaszthatja a kategória nevét.

A termékrészleteknél elolvashatja a pontos technikai paramétereket és a szerelési igényeket is. Ha kérdése van, akkor kattintson a Kapcsolat menüpontra, vagy pedig válassza ki az irány a webshop gombot. Ott is felteheti a kérdéseit. Készséggel állunk rendelkezésére. Ha rendelni, vásárolni szeretne, akkor válassza ki a megfelelő termékeket, azok mennyiségét a plusz, mínusz jelekkel állíthatja be. Ezután pedig nyomja meg az Ajánlatot kérek gombot.

Ha további termékeket szeretne böngészni, azt megteheti a fent található Keresés mezőben. Ha további fűtés-hűtés eszközöket szeretne megtekinteni, akkor nézze meg a Scorpio Épületklíma kategóriáját is.

A gépjárműfűtés, -hűtés és -szellőztetés - az eszközök fogyasztása

Az eszközök általánosan 12V és 24V feszültségen üzemelnek, és a fogyasztásuk arányaiban kevéssel haladja meg a szokványos gyári klímarendszerekét. Emellett a beépített rendszerekhez is hozzáköthetők, tehát a hatékonyságuk figyelemre méltó. Az óránként átforgatott levegő köbméterben kifejezve mérvadó lehet a teljesítmény tekintetében.

Azt érdemes figyelembe venni, hogy a gépjárműben maximum hány utas foglalhat helyet, valamint milyen extrém hőmérsékleteknek lesz kitéve a jármű. Ha ezeket számba vette és további kérdései vannak, akkor írjon nekünk, hogy azonnal tanácsot adhassunk Önnek.

Ne feledje, a megfelelő fűtés-hűtés rendszer növeli az utasok éberségét, teljesítményét. Ezért a szolgálati járművek esetén kifejezetten ajánljuk a nagy teljesítményű eszközök használatát.