+36 (1) 320-2100

Speciális járművek

A Scorpionál már két évtizede a folyamatos profilbővítésnek köszönhetően elértük, hogy országosan elismert partenerei lehessünk a különböző hatósági alakulatoknak. Speciális járműveiket teljes körű felszereltséggel látjuk el. De nemcsak a megkülönböztető fényjelzéseket szállítjuk egyedi megoldásokkal együtt, hanem a speciális felszerelésekben is otthonosan mozgunk.

A speciális járművek kiegészítőit találhatja meg ebben a kategóriában. Nézzen körül bátran, és találja meg az Ön csapatának megfelelő különleges eszközöket!

A speciális járművek kategóriában minden olyan kiegészítőt megtalálhat, amelyek segítségével elláthatja csapatának és gépparkjának minden különleges igényét. A kutyaszállító, az íróasztal, helyszínelő eszközök tárolása és plusz csomagtér kialakítása valósítható meg segítségükkel. Biztosítson csapatának megfelelő felszereltséget, ha szeretné, hogy még a legextrémebb helyzetekben is helytálljanak. A siker eszközeit kínáljuk Önnek, nézzen körül bátran, és találja meg tökéletes megoldást!

Általunk kialakított speciális járművek

A határvédelmi szolgálatot ellátó járművektől a könyvtárbuszig mindenféle gépjárművet felszereltünk eddig. És a palettát állandóan bővítjük, hogy az egyedi megoldásokra is igent mondhassunk. Az ügyfeleink igényei a legpontosabb és legprecízebb eszközöket kívánják meg. Rabszállítás esetén extra biztonságot jelentő acél, ABS anyagokból alakítjuk ki az utasteret. Kamerával és biztonsági nyitásjelzővel látjuk el ezen járműveket, hogy a szállítmány biztonságban célba érjen.

A rendészeti egységek mellett az egészségügyi és szociális feladatokat ellátó járművek terén is szolgálatkészen állunk ügyfeleink rendelkezésére. A kerekesszékemelő lift, tároló és ennek tartozékai a megbízhatóságot és tartósságot képviselik.

Az energiahatékonyság fő szempont, ezért minden esetben kis fogyasztású, hatékony és magas fényerejű LED lámpákat alkalmazunk. A beltéri lámpák és a megkülönböztető jelzések is alacsony fogyasztásúak, így maximalizálva a gépjármű teljesítményét és az akkumulátor autonómiáját. Emellett a plusz tárolókat magába foglaló eszközök és kialakítás előkelő helyet foglalnak el. A tér maximális kihasználása mellett az eszközeink logikus elhelyezésére is figyelünk, hogy Ön a legtöbbet kapja a szolgáltatásunk során.

A speciális járművek célirányos felhasználása

Az extrém helyzetekre találunk megoldást, Önnek csupán arra kell figyelnie, hogy a lehető legrészletesebben elmondja nekünk, mire van szüksége munkája során. Szívügyünk a biztonságban elvégezhető munka biztosítása ügyfeleink számára, ezért az eszközeinkkel csakis a legjobb minőségre törekszünk.

Ha vásárolni szeretne, akkor tallózzon és keresse meg az Önnek tetsző termékeket, majd pedig az “irány a webshop” gombra kattintva adja le rendelését. Ezután kitöltheti adatait, majd pedig ajánlatot kérhet. Megkeresésére a legrövidebb időn belül válaszolni fogunk. Számunkra fontos, hogy az ügyfeleink gyorsan megkapják tőlünk azt, amire szükségük van.

Ha kérdése van, vagy nem találja az Önnek megfelelő terméket, akkor keressen minket bizalommal a Kapcsolat menüpontra kattintva. Ha tallózás közben eltévedne, akkor kattintson a bal felső sarokban található logóra, amely visszavezeti a kezdőoldalra. Ha egy terméket kosárba rakott, a termék ebben az esetben is ott marad, hogy Ön kedvére böngészhessen tovább.