+36 (1) 320-2100

Megkülönböztető fényjelzések

A bűnügyi, nyomozati és egyéb rendőrségi berendezés nem az a fajta termékpaletta, amely minden kért és kéretlen hirdetésben elénk ugrik. Nehéz rájuk találni, de nem lehetetlen. Ebben a kategóriában összegyűjtöttük Önnek a megkülönböztető hang- és fényjelzéseket, hogy jobban átlássa és könnyen megtalálja az Önnek megfelelő terméket.

A megkülönböztető fényjelzések kategóriában elérhető áron találhat mágnestalpas lámpákat, különböző fényhidakat, kiegészítő jelzéseket, és ráadásul ezek a termékek a magas minőség mellett az egyedi igényeire szabhatóak.

A Scorpio 1990-ben alakult, és jelenleg a magyar állami szervek fő partnere. Vállalkozásunk első éveiben a fő tevékenységi kör az autóriasztók, autóklíma, továbbá a hűtéstechnikai berendezések forgalmazása volt. Mostanra azonban piacvezetőként kiváló minőségben és széles választékban kínálunk az érdeklődőknek forgalomtechnikai eszközöket, rendőrségi és nyomozati eszközöket, megkülönböztető hang- és fényjelzéseket. Szinte minden, ami a biztonságos közlekedést közvetett vagy közvetlen módon segíti elő, megtalálható webshopunkban.

Ezenkívül cégünknél olyan szolgáltatások érhetőek el, mint például a speciális járművek építése, épületgépészeti karbantartás, rendőrségi gépjárművek kialakítása.

Milyen megkülönböztető fényjelzéseket kínálunk?

Cégünk a FEDERAL SIGNAL VAMA termékek egyedüli magyarországi hivatalos beszállítója. Nálunk kedvező áron találhat fényhidakat, megkülönböztető hang- és fényjelzéseket, kiegészítő jelzéseket, villogókat. Ezek az eszközök általában kék vagy kék és piros színben, beépített hangszóróval kerülnek a vásárló tulajdonába, azonban ezek az alapértelmezett tulajdonságok igény szerint átalakíthatók, beszerelhetők.

Az általunk forgalmazott, kiváló minőségű fényjelzések és egyéb rendőrségi, nyomozati és speciális berendezések legfőbb felhasználója a rendőrség, mentőszolgálat, katasztrófavédelem, Magyar Honvédség, NAV és a tűzoltóság. Minőségi terméket és szolgáltatást nyújtunk az állami, bűnügyi, biztonsági és kereskedelmi ügyfelek számára egyaránt.

Ha Ön is a fentebb említett egyik szerv szolgálatában áll, vagy csak megkülönböztető hang- és fényjelzésekre van szüksége, akkor nézzen be ezekbe az alkategóriákba, hogy megtalálja az Önnek megfelelő terméket.

Hogyan tud vásárolni?

Ha végignézte a termékeinket, és megtalálta az Ön számára megfelelőt, de úgy érzi, többet szeretne megtudni, keressen minket bátran. Egyszerűen csak kattintson a kiszemelt termék alatti “RÉSZLETEK” elnevezésű gombra, hogy tovább olvashasson a szolgáltatásainkról és termékeinkről. Ezen az oldalon megtalálhatja a gyártó, illetve beszállító nevét, és részletes technikai leírást olvashat a termékről és különböző funkcióiról.

Ezután az “Irány a webshop” gombra kattintva kérhet ajánlatot cégünktől, mi pedig azon leszünk, hogy a lehető leghamarabb felvegyük Önnel a kapcsolatot és teljesítsük az igényeit, válaszoljunk a kérdéseire.

Ha már megtalálta a megfelelő terméket vagy tovább böngészne, akkor megtekintheti a teljes terméklistánkat, ha a bal felső sarokban megjelenő “Termékek szerint” gombra kattint. Bal oldalt görgetve pedig széles termékkategóriánkból válogathat kedvére.

Hogyha pedig felkeltettük az érdeklődését és további kérdése lenne, akkor a “Kapcsolat” fül alatt keressen minket bizalommal, mi pedig a legjobb szaktudásunkkal állunk bármiben a rendelkezésére.