+36 (1) 320-2100

Speciális eszközök

A Speciális eszközök kategóriában megtalálhatja azokat a kiegészítő termékeket, amelyekkel biztosíthatja csapatának teljes felszereltségét. A rendőrség és honvédelem munkáját segítő eszközök elengedhetetlenek a biztonságos és hatékony munkavégzéshez.

Nézze meg a speciális eszközöket, és válassza ki a legmegfelelőbb termékeket. A Stinger kihúzható szöges útzár, jelölőkábel, valamint az Advanced Illuminated Marker (AIM) hasznos termékek, amelyeket a munka hatékonyabbá és biztonságosabbá tételére ajánlunk Önnek.

Kihúzható szöges útzárak

Ebben a kategóriában megtalálja a szöges útzárat. Mindösszesen öt méretben kapható ez a kivitel. Kattintson a termékre, és a pontos paramétereket megtalálhatja a kép alatt. A rendelés során kiválaszthatja, melyiket szeretné megrendelni. Minden konfigurációban megtalálhatja ezeket az eszközöket. Használja ki az eszköz sokoldalúságát, és biztosítsa csapata számára a magabiztos munkavégzés feltételeit.

Összecsukható és könnyen szállítható. Legtöbb esetben nagyon fontos a mobilitás, egyik járműből a másikba egy pillanat alatt áthelyezhető, és összecsukott állapotban egy kézben is szállítható.

Kihúzható szöges útzárak működése

Az akciófilmek által táplált tévhittel ellentétben a szöges útzár nem jelent direkt veszélyt a gépjárművezetőkre. Az eszközön áthaladó gépjármű kerekei nem durranak ki, és nem okoznak borulást még nagy sebességnél sem. Az útzár szögei belefúródnak a gumiabroncsokba, amelyek lassan eresztenek le. Ennek köszönhetően a jármű lelassul és megakadályozza a továbbhaladást.

Webáruházunkban a Rendőrség, Honvédelem főkategóriában további hasznos termékeket is megtalál, amelyekkel könnyen és gyorsan biztosíthatja a hatékony munkavégzést.

Jelölőkábel a veszélyes területek egyértelmű jelölésére

A jelölőkábelt számos helyzetben tudjuk felhasználni. A jól észrevehető és sötétben is kiválóan látható eszköz biztonságosan jelöli meg a kívánt területet. Segítségével körül tudjuk határolni a veszélyes zónákat. Mentés vagy elkerítés céljából is jól használható.

A vízállóság fontos szempont, hiszen legtöbb esetben szabadtéren alkalmazzák a jelölőkábeleket. A világító felületnek köszönhetően rossz látási viszonyok esetében is megbízható, amellyel a célszemélyeket könnyedén lehet vezetni a megjelölt útvonalon.

Advanced Illuminated Marker (AIM) - világító eszközök

Az úgynevezett Advanced Illuminated Markerek biológiailag lebomló, újrahasznosítható világító eszközök, amelyek több tíz órán át üzemelnek. Akár 50 méterről is észlelhető fényt bocsátanak ki, amellyel ösvényeket, utakat, bármilyen tárgyat és akár személyeket is meg lehet világítani.

Ilyen eszközöket is megtalál ebben a kategóriában. Tekintse meg a termékeket és rendeljen könnyen, kényelmesen mindent egy helyen. Ezek az eszközök egyenruhára is erősíthetőek. Így az éjjeli menetelés vagy konvojok idejére ideális megoldást nyújtanak az Ön csapata számára.

Egy speciális adagoló segítségével könnyedén ki lehet helyezni, és a LED fényjelzéseket igény esetén ki is lehet kapcsolni. Ennek köszönhetően akár többször is felhasználhatók. Ez a kiváló fényjelző eszköz biztonságot kölcsönöz, és elenyésző fogyasztása révén hosszabb távon is alkalmazható.

Rendelje meg az Ön számára leghasznosabb termékeket, és találja meg nálunk a bevetésekhez, kiszállásokhoz a tökéletes megoldást.