+36 (1) 320-2100

Belső kiegészítő fényjelzések

Rendeljen belső kiegészítő fényjelzéseket a Scorpio webáruházból, ha könnyedén szeretné biztosítani flottája teljes felszereltségét. A rendőrségi járművekben használatos, műszerfalra szerelt belső lámpák úgynevezett belső kiegészítő fényjelzések. Ezek segítségével fokozható a járművek láthatósága, észlelhetősége. Jelzéseket adhatunk le, vagy pedig felhívhatjuk a sofőrök, civilek figyelmét bizonyos dolgokra, eseményekre.

A minőségi termékek hosszú távon lehetővé teszik a hatékony munkát. Keressen minket bizalommal, ha további információra van szüksége a belső kiegészítő fényjelzésekről.

Hol használhatók a belső kiegészítő fényjelzések?

Bár a belső kiegészítő fényjelzéseket nem csak a műszerfalon lehet elhelyezni, mégis ez a leggyakoribb hely, ahol ezeket hatékonyan használják. További lehetőségek közé tartozik a hátsó kalaptartó vagy a napellenző területe.

Az álcázott járművek számára (például nyomozók járművei), vagy amelyeknek csak ideiglenes világításra van szükségük (például az önkéntes járművek), előnyös lehet a belső kiegészítő fényjelzés. Ezek kevésbé feltűnőek és nyilvánvalóak, így nem valószínű, hogy egy civil autóban ülő fedett nyomozót észrevesznek.

Belső kiegészítő fényjelzések kiegészítői

A külsőleg felszerelt fényjelzésekhez hasonlóan a belső kiegészítő fényjelzések is számos modellben kaphatók, de kizárólag a LED fényforrással. A belső kiegészítő fényjelzéseket könnyedén csatlakoztatni lehet a szivargyújtóhoz.

Egyes eszközök árnyékolóval vannak ellátva, amelyek lehetővé teszik, hogy a fényt az ablakon keresztül továbbítsák anélkül, hogy közvetlenül visszatükröződne a vezetőfülkébe, és megnehezítené a gépjárművezető számára a látási viszonyokat.

A belső kiegészítő fényjelzések kedvező árú LED-es lámpák, amelyek nagy rugalmasságot biztosítanak. Használhatók a külső fények kiegészítésére vagy olyan felhasználók számára, akiknek nincs állandó szükségük külső fényekre.

A kizárólag a belső világításra való hagyatkozás egyik hátránya, hogy kihívást jelent a 360 fokos láthatóság elérése, mivel a fények hátul vagy elöl helyezkednek el. Ez csökkentheti a hatékonyságot, ezért figyelni kell a megfelelő elhelyezésre az utastéren belül.

Egy adott helyszín biztosítása esetében érdemes elöl vagy akár hátul elhelyezni a kiegészítő fényjelzéseket, hogy azok a szükséges irányból jól láthatók legyenek. Szükség esetén állítsunk be intenzívebb villogási ütemet.

Érdemes az időtálló anyagokból gyártott belső kiegészítő fényjelzéseket választania, ha hosszú évekre szeretné biztosítani a csapata számára a megbízható eszközöket és felszerelést. Megtalálja a webáruházunkban a kiegészítő fényjelzések teljes skáláját. Böngésszen a kategóriákban, és rendelje meg az Ön számára legmegfelelőbb termékeket.

Belső kiegészítő fényjelzések paraméterei

Vegye figyelembe, hogy ezek az eszközök több esetben a külső világítás kiegészítését szolgálják. Ennek érdekében a belső kiegészítő fényjelzések könnyen használhatóak, kis energiafogyasztásúak, és megfelelő fényerővel rendelkeznek.

Ezek az eszközök -40 és akár 80 Celsius-fokon is megbízhatóan működnek, és a termékek esetében a villogási ütem programozhatósága számos felhasználási módot tesz lehetővé.

A különféle modellek összsúlya 200-300 gramm között van, így bárhová helyezhetők az utastéren belül. Könnyen fixálhatók a tapadókorongoknak vagy más rögzítési módnak köszönhetően. A tápkábel hossza lehetővé teszi, hogy bárhonnan egy mozdulattal csatlakoztathatók legyenek. A szivargyújtó által leadott feszültség elegendő a zavartalan működéshez, így a belső kiegészítő fényjelzések esetében nem kell az energiaellátás miatt aggódnia.