+36 (1) 320-2100

Kiegészítő fényjelzések

Ha idáig csak keresgélt, de mégsem találta meg az Ön számára megfelelő kiegészítő fényjelzéseket, akkor nem kell tovább kutakodnia. Webáruházunk kínálatában olyan kiegészítő fényjelzések szerepelnek, mint a Microled Advance kiegészítő LED fényjelzés, a kis méretű és könnyű súlyú Nanoled vagy a NanoLED VIPER szélvédő mögötti villogó.

Nálunk garantáltan kiváló minőségű és tökéletesen megbízható fényjelzéseket vásárolhat magának vagy cégének. Nézzen körül a termékeink között, és nyugodtan jelezze vásárlási szándékát vagy egyéb igényét a webshopunkon keresztül.

Ebben a kategóriában olyan fényjelzéseket találhat, amelyek a szolgálati járművek ellátásához szükségesek. A kiegészítő fényjelzések kategóriát azért hoztuk létre, hogy átláthatóbbá tegyük a világítás, fényjelzés termékeinket az Ön számára. A rendelés folyamata egyszerű és gyors, részletes információval szolgálunk a termékekről, így könnyen el tudja dönteni, hogy mely termékek felelnek meg leginkább az igényeinek.

Ha olyan fényjelzésekre van szüksége, amelyekkel a járműveinek világítását kiegészítené, nézzen körül az oldalon. Autókra, motorbiciklikre szerelhető fényjelzéseket talál itt, és a hozzájuk tartozó felszerelő kiteket. A Federal Signal Vama termékeit találhatja meg nálunk, amelyek energiahatékonyak és fényerejük a jól láthatóságot biztosítja.

A legtöbb terméket szinte bárhová felszerelheti a járművére az Ön igényeinek megfelelően. A visszapillantó tükörre, ütközőkre vagy akár a szélvédő mögé is könnyen és biztonságosan feltehető. Azt tapasztaltuk, hogy a felszerelést segítő kitek könnyen használhatók, és a hozzájuk tartozó használati utasítás egyszerűvé teszi a használatukat.

A kiegészítő fényjelzések fényereje

A fényerejüket tekintve kiemelkedő teljesítménnyel rendelkeznek a Federal Signal Vama termékei. UN R65 homogenizációval rendelkező fényjelzések is megtalálhatók a kínálatban. Ezen termékek a LED technológiának köszönhetően magas fényerővel rendelkeznek. Ennek köszönhető a maximális fényerő a lehető legkisebb áramfogyasztás mellett.

A technológiával növelheti járműveinek hatékonyságát. Nem is beszélve a hosszú élettartamról, amely a költségeket is csökkenti. A LED lámpák esetében nem áll fenn az izzók elhasználódásának problémája. Rázkódás és mozgatás következtében nem sérülnek, így akár a 15-20.000 órás élettartamot is elérhetik.

A vízálló burkolatnak köszönhetően bármilyen éghajlati viszonyok közt használhatók, és a jármű külső felületére is felszerelhetők. Azt ajánljuk, hogy a kiegészítő fényjelzések mellé a megfelelő felszerelési kiteket is válassza ki. Megéri azonos gyártótól beszerezni ezeket a kiegészítőket, hiszen a kialakításuk és az anyaguk azonos minőséget és élettartamot ígérnek.

Rendeljen kiegészítő fényjelzéseket könnyen és kényelmesen

Ha megtalálta az Önnek megfelelő termékeket, akkor kattintson a “Részletek” gombra, ott pedig megtalálhatja az “Irány a webshop” gombot. Ha arra rákattint, akkor elérheti a rendelőfelületet. Tekintse meg az árakat, a plusz és mínusz gombokkal beállíthatja a kívánt mennyiséget.

Nézze meg a kosarat, itt véglegesítheti a rendelését. További információért kattintson a Kapcsolat gombra. Jó vásárlást kívánunk!

ÚJDONSÁG! KIEMELKEDŐ MEGOLDÁS CSATORNAFEDELEK ZAJCSÖKKENTÉSÉRE

HOGYAN MŰKÖDIK

Amikor egy jármű áthalad egy csatornafedélen, az esetek többségében bosszantó „kling-klong” fémes hangot okozz. A problémát a különböző érintett részek: a keret és az aknafedél átmeneti elmozdulása okozza.

Cégünk megoldást kínál ezeknek a zajok csökkentésére: csökkentve az egymással érintkező fémrészek közötti hibák kompenzálása miatti billenést.

Termékek megtekintéséhez kattintson ide.

Részletek