+36 (1) 320-2100

Hőkamerák

A speciális eszközök között található hőkamerák segítségével sikeresen szűrheti ki a magas testhőmérsékletű, lázas személyeket. Ha azt szeretné, hogy az ellenőrzőpontokon és más kritikus helyszíneken maximális pontossággal tudja megtalálni a potenciális veszélyt jelentő személyeket, akkor nézze meg a kínálatunkban található termékeket.

Minden helyzetben kiemelten fontos a hőkamerák használata és az egymással érintkező emberek egészségének biztosítása. A kategória folyamatosan új termékekkel bővül a technológia és a piaci igények függvényében.

A hőkamerák fő tulajdonságai

Az itt megtalálható termékek fő tulajdonságai és paraméterei alapján mondhatjuk, hogy az aktuális problémákra ezek az eszközök tökéletes megoldást nyújtanak. A hőérzékelő és arcfelismerő rendszerek a pandémia idején egyre inkább fontossá váltak. Szükség van intelligens eszközökre, amelyek nemcsak a maszk viselését tudják digitálisan megerősíteni, hanem a láz vagy hőemelkedés jelenlétét is pontosan meg tudják határozni.

A közbiztonság érdekében szükségessé vált a szolgálatot teljesítő személyek számára, hogy hőkamerákkal rendelkezzenek. A különböző eseményeken a résztvevők testi épségének biztosításán túl, egészségük megóvása is előtérbe került. A kategóriában található hőkamerák segítségével az összejöveteleken és eseményeken résztvevők biztonságos beléptetését lehet kivitelezni.

Ha a résztvevők között akár egy olyan személy is megtalálható, aki akut tüneteket produkál, azt az arcfelismerő és hőmérséklet-figyelő kamerák egy pillanat alatt kiszűrik.

Az arcfelismerő rendszer nemcsak a hőmérsékletet, de a bemért személy arcvonásait is rögzíteni tudja.

Ennek segítségével csökkenthető az ellenőrző személyzet létszáma, hiszen a digitális eszköz automatikusan működik, és rendellenesség esetén jelezni is tud. Ez a 7 hüvelyk kijelzős táblagép állványra szerelhető, 0,5-2 méter távolságból mér, és mintegy fél másodperc alatt végez el egy mérést (500 ms). A Linux rendszerű táblagép a legtöbb eszközzel tud kommunikálni, így könnyedén összeköthető más rendszerekkel is.

Tömegek hőellenőrzése hőkamerával

A Scorpionál található hőkamerás eszköz segítségével nagyszámú, tömegesen áthaladó gyalogos forgalomban is ki lehet szűrni a lázas vagy nem megfelelő testhőmérsékletű egyéneket. Ennek segítségével akár a nagy rendezvényeket is biztosítani lehet, elő lehet szűrni a beléptetőrendszerek előtt sorakozó személyeket. Metróállomásokon, koncerten, fesztiválokon vagy akármilyen tömeges rendezvényen maximális biztonsággal (<0,07 Celsius-fok) be tudjuk azonosítani a lázas személyeket.

A hőkamerás eszköz bármilyen Android 8 vagy újabb rendszerű okostelefonnal összeköthető, továbbá IP54-es védelemmel lett ellátva.

A hőfok tekintetében széles tartományban nyílik lehetőség a pontos mérések elvégzésére. Az arcfelismerő hőmérő 30-40 fok között tudja beazonosítani a pontos hőmérsékletet. A belépő személy magassága szerint lehet beállítani az eszközt, és a 40 fokos látószögnek köszönhetően a magasabb személyek esetében egyaránt jól alkalmazható.

Ha fontos az Ön és csapata számára a biztonság, akkor válasszon pontos hőmérő eszközöket, hőkamerákat webáruházunk kínálatából. Szerezze be a hőkamerákat, vegyen részt a járványok megelőzésében!