+36 (1) 320-2100

Csörlők

Ebben a kategóriában különféle kivitelű csörlőket találhat. Webáruházunk csapatának tagjai azon munkálkodnak, hogy árukészletünket frissen tartsák, mihamarabb feldolgozzák a beérkező megrendeléseket és elkészítsék az ajánlatokat.

Ha nem szeretné az összes elektromos eszközünket megtekinteni, hanem kifejezetten csörlőre van szüksége, akkor itt biztosan megtalálja azt, amit keres. A hordozható csörlőtől kezdve a 12/24V kivitelű csörlőkig kínálunk termékeket ügyfeleink számára. Rendelje meg még ma az Ön számára ideális csörlőt!

Webáruházunk kínálatában találhatók elektromos eszközök, akkumulátortöltők, inverterek és különféle lámpák is.

Milyen csörlőket találhat nálunk?

Számos különböző kivitelű csörlő közül választhat. Az egyik legnépszerűbb termék a “Csörlő a táskában” fantázianevet viseli, amely egy hordozható eszköz, egyfajta mentőkészletként funkcionál. Felszerelése gyors, használata könnyű, praktikus eszköz. Egyik járműről a másikra könnyen átrakható.

Számos modelljét kínáljuk a TALON szériának, de kapható webáruházunkban S szériás, LP, Husky Heavy Duty szériás és Powerwinch típusú csörlő is. Mindegyik termék magas minőséget képvisel, ám azt Önnek kell eldöntenie, hogy melyikre van szüksége. A termékek elnevezése is beszédes, ám az adatlapján található információk alapján már biztosan meg tudja hozni a megfelelő döntést.

A csörlők fejlesztése mind a mai napig folyik, így egyre modernebb, sokoldalúbb csörlők kerülnek a piacra. Mi igyekszünk felvenni ezeket mihamarabb a repertoárunkba, hogy Ön mindig a legújabb modellek közül tudjon válogatni.

Hogyan vásárolhat tőlünk?

Ha csörlőt szeretne vásárolni, akkor ezen az oldalon számos különböző kivitel és modell közül válogathat. Több gyártó termékét is kínáljuk, biztosítva ezzel azt, hogy az Ön számára ideális csörlőt tudja kiválasztani.

A csörlők adatlapját felkeresve részleteket tudhat meg azokról. Az adatlapon a termék neve alatt feltüntetésre kerül a csörlő vonóereje és motorteljesítménye, valamint az is, hogy milyen váltóval van felszerelve. Ezen alapadatokon felül az eszköz főbb jellegzetességeit is megtudhatja, mint ahogyan azt is, hogy mennyi a szállítási idő.

Ha szeretne megvenni egy csörlőt, akkor az Irány a webshop gombra kell kattintani. Ha az adott csörlő elérhető, akkor máris a kosárba helyezheti egyetlen gombnyomással. A kosár tartalmát jobb felül tudja ellenőrizni a Kosár gombra kattintva. Itt tudja véglegesíteni a megrendelését a szállítási adatok és a fizetési mód megadásával.

Ha egy termék nincs raktáron, akkor ajánlatot tud kérni. Az ajánlatkéréshez szükség van a nevére, az e-mail-címére, a telefonszámára és egy címre. Az ajánlatkérés nem jár vásárlási kötelezettséggel, hiszen ilyenkor az ár még nem ismert. Amennyiben az ajánlat szimpatikus Önnek, úgy megrendeljük a csörlőt.

ÚJDONSÁG! KIEMELKEDŐ MEGOLDÁS CSATORNAFEDELEK ZAJCSÖKKENTÉSÉRE

HOGYAN MŰKÖDIK

Amikor egy jármű áthalad egy csatornafedélen, az esetek többségében bosszantó „kling-klong” fémes hangot okozz. A problémát a különböző érintett részek: a keret és az aknafedél átmeneti elmozdulása okozza.

Cégünk megoldást kínál ezeknek a zajok csökkentésére: csökkentve az egymással érintkező fémrészek közötti hibák kompenzálása miatti billenést.

Termékek megtekintéséhez kattintson ide.

Részletek