+36 (1) 320-2100

Elektromos eszközök

Ebben a kategóriában elektromos eszközökkel találkozhat. Elsősorban gépjárművek elektromos kiegészítő eszközeire kell gondolni, továbbá azok beszereléséhez és működtetéséhez szükséges kiegészítőkre. Felhozatalunk vegyes, az LP, a Powerwinch, a Husky Heavy Duty és a TALON szériából is vannak termékek virtuális polcainkon.

Azon látogatóink, akik nem szeretnék a teljes termékpalettánkat végigböngészni, hanem célzottan ilyen elektromos eszközöket keresnek, itt megtalálhatják azt, amire vágynak. Tekintse meg az általunk forgalmazott elektromos eszközök tárházát!

Cégünk a kilencvenes évek kezdete óta működik. A hazai állami szervek fő beszállítójaként váltunk ismertté. Fő profilunk a megkülönböztető hang- és fényjelzések forgalmazása. Ezeken felül számos terméket megtalál weboldalunkon, úgymint rendőrségi, nyomozati okmányvizsgáló eszközöket, térmegvilágító lámpákat, elemlámpákat és más fénytechnikai termékeket. Szolgáltatásaink között szerepel a járművek speciális átalakítása, de járművek hűtésével, fűtésével, szellőztetésével, hírközléstechnikával is foglalkozunk.

Milyen elektromos eszközöket találhat nálunk?

Két nagy kategóriára bonthatók azok az elektromos eszközök, amiket nálunk megtalál, az egyik a szivargyújtók és csatlakozók, a másik pedig a csörlők. E két területhez kapcsolódóan gyakorlatilag bármit megtalálhat, amire csak szüksége van. Forgalmazunk szivargyújtó csatlakozó aljzattól kezdve szivargyújtó dugót biztosítékkal, kábellel, de még beépíthető USB aljzatot is.

Csörlők tekintetében ugyancsak széles a termékpalettánk. Kapható nálunk az LP elektromos csörlője, a Powerwinch eszköze, de rendelhet a TALON szériából vagy Husky Heavy Duty elektromos csörlőt is. Webáruházunk folyamatosan frissül, így mindig csak azokat az eszközöket láthatja, amelyeket valóban meg tud rendelni.

Ha érdeklik az elektromos eszközök, és a jövőben is vásárolna szivargyújtót, csatlakozót vagy csörlőt, akkor érdemes visszalátogatnia hozzánk a későbbiekben is. A termékeket főoldalunkról is elérheti, de ha kifejezetten ilyen eszközökre vágyik, akkor érdemes ezt az oldalt hozzáadni a böngészője kedvencei közé.

Hogyan vásárolhat tőlünk?

Ha az elektromos eszközök között szeretne válogatni, de kifejezetten egy bizonyos termékcsoport keltette fel az érdeklődését, akkor kiválaszthatja a megfelelő alkategóriát. Jelenleg szivargyújtók, csatlakozók és csörlők között tud választani. Természetesen adott a lehetőség arra is, hogy a megfelelő szivargyújtó aljzatra, dugóra, USB aljzatra vagy egyéb csatlakozóra rákeressen, ehhez használja a weboldal felső szekciójában található szabadszavas keresőt.

Ha szeretne egy termékről több információt megtudni, akkor kattintson a termék képe alatt található Részletek gombra. Itt látni fog minden fontos paramétert, amit az adott termékről tudni érdemes. Ha megbizonyosodott arról, hogy az adott termékre szüksége van, akkor az Irány a webshop gombra kattintva kezdheti meg a vásárlás folyamatát.

Ekkor egy új oldalon megjelenik a termék. Bizonyos elektromos eszközök csak rendelésre érhetők el, ezekre ajánlatot tud kérni. Ha raktáron van, akkor máris virtuális bevásárlókosarába helyezheti. Kosarának tartalmát bármikor ellenőrizheti a fenti Kosár ikonra kattintva. A fizetés gombra kattintva lehetősége van arra, hogy akár regisztráció nélkül, a szokásos adatok megadásával leadja megrendelését. Ezt követően ki kell választania, hogy a terméket személyesen veszi át, vagy házhoz kéri. Előreutalással is fizethet, de ha Önnek úgy kényelmesebb, választhatja az utánvétet is.