+36 (1) 320-2100

Mit érdemes tudni a 622GW menetrögzítő kamera kapcsán?

2021. dec. 10.

A piacvezető dash cam számos funkciója

Kiemelkedő teljesítmény a gyártó részéről, hogy a világon elsőként kínál 4K video felbontást, képstabilizátort a nyílt útról származó képremegés csökkentésére, és what3words nyomkövetést, amellyel könnyen, nagyjából 3 méteres pontossággal meghatározható a helyzete.

Egy másik kulcsfontosságú funkció a 622-es állítható polarizációs szűrője, amely minimalizálja a tükröződéseket az extra képélesség érdekében. Úgy gondolhatja, hogy ez a funkció általánosan elérhető minden menetrögzítő kameránál, de ez valójában meglepően ritka.

A készülék Alexa hangvezérléssel, szuper lassított mozgással, továbbfejlesztett éjszakai látással és még egy extrém időjárás üzemmóddal is rendelkezik, amely segít a tiszta képek előállításában sűrű ködben vagy erős esőben egyaránt. Tekintse meg a Nextbase 622GW menetrögzítő kamerát és tudjon meg többet.

Mint a legtöbb dash cam esetében, a parkolási mód automatikusan érzékeli az ütközéseket vagy mozgásokat, amikor Ön áll - ami arra készteti a készüléket, hogy megkezdje a felvételt. A készülék kompatibilis a Nextbase opcionális hátsó és utastéri kameramoduljaival.

Olyan ütközés esetén, amely miatt a sofőr nem tud segítséget kérni, a készülék kapcsolatba lép a segélyszolgálattal, és képes a sofőr egészségügyi adatait megadni az elsősegélynyújtóknak.

A Nextbase 622GW menetrögzítő kamera beállításának módja

Mielőtt útnak indulna a Nextbase 622GW-vel, ki kell választania a nyelvi és regionális beállításokat, mielőtt a fedélzeti GPS automatikusan beállítja az időt és a dátumot. Nézze meg a blogunkat is, hogy még többet tudhasson meg ezen eszközökről.

Ragasztóval ellátott rögzítővel is rendelkezik, amely vaskos és masszív. Ami még jobb, hogy a tartóban egy port is található a mini USB-kábel számára, ami azt jelenti, hogy a műszerfali kamera eltávolítható vagy rögzíthető hozzá anélkül, hogy a vezetéket be kellene dugni.

Miután rögzítette a szélvédőre, csak annyit kell tennie, hogy a mágneses kar segítségével rápattintja a műszerfali kamerát a tartóra.

Szoftver

Sajnos a Nextbase dash cam társalkalmazása nem tűnik olyan kifinomultnak, mint a 622GW. Bár a felület általában jól megtervezett, eltarthat egy ideig, amíg a videók miniatűrjei megjelennek, és még tovább tart, amíg a videoklipek pufferelése megtörténik. [DZ1]

Az alkalmazás élő videótovábbítást biztosít, amint csatlakozik a készülékhez, és minden egyes videóhoz térkép és telemetriai adatok, például sebesség, GPS-koordináták és haladási irány is tartoznak.

Videó- és hangminőség

Ahogy az várható volt, a Nextbase 622GW felvételi képességei kiválóak. A videó a 4K felbontásnak köszönhetően szuper éles és sima, a képstabilizátor pedig segít tompítani a képernyő rázkódását az útegyenetlenségektől és még az autó gyorsulásától is. A felvételek poros és matt környezetben is élethűek, és soha nem tűnnek sem alul-, sem túlexponáltnak.

A hang tekintetében a 622-es jól érzékeli és tisztán lejátssza a halk hangokat, még autópályán való vezetés közben is.

Mindezek alapján a Nextbase 622GW a legjobb megvásárolható dash kamerák közé tartozik. Keresse csapatunkat a kapcsolati oldalon, és kérdezzen bátran.


[DZ1]Törölném…