+36 (1) 320-2100

Rendőrségi, nyomozati eszközök a kínálatunkban

2021. ápr. 15.

A rendőrségi, nyomozati eszközök fontos részét képezik ennek a különleges szakmának, hiszen ezek segítségével a nemes hivatás meglehetősen könnyebbé, biztonságosabbá válik. Mindannyian szeretnénk, hogy a védelmezőink, a rendőrök, akik a biztonságunkért felelnek, a lehető leghatékonyabban láthassák el a feladatukat.


Az egyik legrégebbi ügyfelünk az ORFK, és mi hálásak vagyunk a közbiztonság és rend fenntartásáért, amelyet ez az intézmény végez. Megtiszteltetés, hogy olyan rendőrségi, nyomozati eszközökkel szolgálhatunk nekik, amelyek segítik és gyorsítják munkájukat.

Milyen rendőrségi, nyomozati eszközökkel látjuk el őket?

Az információalapú társadalomban a tudás nagyobb hatalom, mint valaha, és ezzel a rendőrök felszereltségének is lépést kell tartania. Adathordozó, adatleolvasó eszközzel és adattovábbító rendszer segítségével veszik fel a harcot a bűnözés ellen. Ezen eszközök mind a biztonságunkat szolgálják, és ezért elengedhetetlen a magas minőség és megbízhatóság.

Egy rendőr nem engedheti meg magának, hogy hibázzon bevetés közben, és így nekünk is a legfontosabb szempont, hogy a tökéletes rendőrségi, nyomozati eszközöket bocsássuk rendelkezésükre.

Önnek fontos a személyi biztonság?

Legtöbben voltunk már olyan helyzetben, amikor a rendőrök kisebb-nagyobb mértékben a segítségünkre voltak. Ne feledje, hogy ők Ön helyett vívják meg nap mint nap a harcot a bűnözőkkel. Folyamatosan kockáztatják a testi épségüket a miénk biztosítása érdekében.

Amikor egy rendőr a Scorpio eszközeit viseli, használja és azokkal megy bevetésre, akkor mi úgy érezzük, hogy részei vagyunk eme nemes feladatnak. Ez a mi büszkeségünk, és hivatásunknak tekintjük, hogy a ruhák, segédeszközök a legjobban teljesítsenek minden pillanatban.

Miből áll a rendőri felszerelés?

A legizgalmasabbaktól a leghétköznapibb termékekig mindennel foglalkozunk. Hogy csak párat említsünk: vérkereső és azonosítóeszközök, robbanóanyag, kábítószer azonosítása, stb.

A mi eszközeink izgalmas események és veszélyes helyzetek szemtanúi, és a rendőrségi, nyomozati eszközök, amelyeket ügyfeleink igénybe vesznek, az igazság felkutatásában hathatós segítséget nyújtanak.

De ne gondolja, hogy csak egy bilincs meg egy pisztoly az, amire a rend őreinek szüksége van.

Képzelje el, mit tenne egy rendőr bizonyítékelemző berendezések nélkül? Hogyan derítene fényt bizonyos bűnesetekre? Hogyan garantálná a közemberek biztonságát? Mindenesetre segédeszközök és kiegészítők nélkül ez a munka sokkal nehézkesebben folyna.

Ön is biztosan látott már filmekben ujjlenyomatozást. Ehhez egy különleges por szükséges, amellyel felderíthetővé és dokumentálhatóvá válik bármilyen ujjlenyomat. Enélkül az oknyomozás csak nehezen vezethetne eredményekhez. Hasonló fontosságú a megfelelő világítás is. Például a rendőrségi munkához használt lámpás nagyítólencsék különleges technológiájuknak köszönhetően lehetővé teszik a 100%-os ujjlenyomat-rögzítést.

Enélkül az eszköz nélkül soha nem derülhetett volna fény számos betörés és súlyosabb esetek okaira, körülményeire. Na és a tetteseket sem vonhatták volna felelősségre.


Ha Önt is meggyőztük, hogy igénybe vegye a szolgáltatásainkat, és szüksége van rendőrségi, nyomozati eszközökre, akkor keressen bátran. Várjuk!