+36 (1) 320-2100

Biztonságos közlekedés és a parkolásgátló eszközök

2021. szept. 6.

A parkolásgátló eszközök betonba öntve állnak őrt a járdák, parkolók szélén. A járda padkáján vagy az út szélén rögzítve biztosítják a biztonságos parkolást, és hozzájárulnak a közlekedés fennakadásának elkerüléséhez. A parkolásgátlók legtöbb esetben acélból készülnek, ennek köszönhetően megvédik a járókelőket a kocsiforgalomtól és a parkolni vágyó sofőrök járműveitől.

A parkolásgátló eszközök a sofőröket arra késztetik, hogy betartsák a parkolási szabályokat. Ennek köszönhetően a járművek szépen sorban, rendezetten parkolnak, és nem zavarják a járdán közlekedőket.

Olvassa el az életmentő közlekedési tükörről szóló cikkünket is, hiszen a leghasznosabb eszközöket forgalmazzuk, amelyekkel könnyedén teremthet biztonságos környezetet.

Mi történne parkolásgátló eszközök nélkül?

Mi történne, ha nem létezne semmilyen szabályozás, és nem lenne semmilyen határjelölő vagy tárgy, amely visszaszorítja a parkoló kocsikat? Valószínűleg itt is, ott is telis-tele volnának a járdák, parkolók szélei, parkok és terek otthagyott gépjárművekkel. Nem tudnánk kényelmesen sétálni, ügyeink után gyalogszerrel futni. Kevesebb időnk maradna a valóban fontos dolgokra, ha a parkolásgátló eszközök nem vigyáznának a szabad mozgás lehetőségére.

A webáruházunkban kapható parkolásgátló elég erős felépítésű ahhoz, hogy ne lehessen kocsival meghajlítani. Az ütközések nagy részét kivédik, és ezért megbízhatunk ezen eszközökben. Nem fogják elárasztani a gépjárművek a járdát és azokat a területeket, amelyek a gyalogosoké.

Ezeket az eszközöket betonba öntik, elég mélyen ahhoz, hogy ne lehessen kiemelni őket, ne mozduljanak el, és megőrizzék függőleges helyzetüket. Kordon is építhető belőlük és akár körbe is lehet keríteni bizonyos területeket.

A Scorpio webáruházban kapható forgalomelterelési eszközök megbízható és hatékony megoldást nyújtanak a felhasználóknak. Nincs ez másképp a parkolásgátló esetében sem. Szeretnénk olyan eszközöket és berendezéseket a vásárlóink rendelkezésére bocsátani, amelyek egyedülállóak és mindenki számára megbízható megoldásokat jelentenek.

Forgatható parkolásgátló

Meglepetéssel szolgálhatunk, hiszen nemcsak a mozdíthatatlan és merev parkolásgátlót forgalmazzuk. A kivehető, elforgatható parkolásgátlót is megtalálja nálunk, amely jól illeszkedik a többi parkolásgátló közé. Akár kapuként vagy ideiglenes eszközként is hasznosítható.

Ez az eszköz a nem mozdítható parkolásgátlóval megegyező megbízhatósággal látja el feladatát. Akár mobilis parkoláskijelölésre és változtatható elrendezésben is elhelyezhetők. Rendkívül könnyű szabályos vagy változatos formákban elhelyezni és igény esetén át is alakítani.

Betonba öntött parkolásgátló

A parkolásgátlókat betonalapba öntik, hiszen ez az egyik legkeményebb anyag, amely igény szerint formálható. Ha azt szeretnénk, hogy a parkolóban vagy akár a járdán megfelelő módon legyenek betartva a szabályok, akkor használjunk parkolásgátló eszközöket.

A parkolásgátlók segítségével biztosíthatjuk, hogy a lehető legrendezettebben folyjon a parkolás és a járdákon való közlekedés.

Ne várjuk el a gépkocsivezetőktől, hogy betartsák a parkolás szabályait. Inkább előzzük meg a félreértéseket és kellemetlenségeket. A megfelelő parkolásgátlókkal nem lesz többé gond a nem várt vendég a járdán, kapu előtt vagy más helyeken sem.


Rendeljen webáruházunkból, és ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot. Készséggel válaszolunk Önnek, és ellátjuk hasznos információkkal.