+36 (1) 320-2100

Hogyan működnek a gyakorlatban a hangszórók a rendőrségi járműveken?

2021. szept. 3.

A rendőrségi járműveken használt hangszórók különleges eszközök, amelyek meglehetősen erős hangokat képesek kibocsátani. Ezeket a hangszórókat figyelemfelkeltésre és kihangosított beszédre használják. A legtöbb esetben azért van ezekre szükség, mert a rendőrségi járművekben szolgálatot teljesítő személyeknek a rend fenntartása érdekében vezényelnie kell a tömeget.

Tüntetések, nagyszámú összejövetelek, találkozók, menetek esetében merülhet fel a hangszórók használata. A gépjárművekre szerelt hangszórók különleges felépítéssel rendelkeznek. Ennek ellenére, nem térnek el különösebb módón a hagyományos hangszóróktól. A teljesítményük kimagasló, például az AL-252N Neodymium hangszóró 11 Ohm ellenállással rendelkezik és 100 W teljesítményt képes leadni.

Kompakt rendőrségi hangszórók

Érdemes olyan teljesítményű hangszórókat beszerezni, amelyek a biztonságos hangvezénylést lehetővé teszik. Abban az esetben, ha további termékeket szeretne megtekinteni, azt megteheti a Termékek fülre kattintva, ahol minden termékünk bemutatásra kerül.

A hangszórók előtt álló személyeknek akár fejfájást okozhat, illetve halláskárosodást is szenvedhetnek, ezért kiemelten fontos, hogy azokat felelősséggel használjuk. Az Ön csapata számára is elsődleges lehet, hogy a hangszórók maximálisan betöltsék rendeltetésüket. Ezért úgy gondoljuk, hogy a Federal Signal Vama hangszórói az ideális megoldást nyújtják Önnek és csapata számára egyaránt.

A választékunkban nemcsak a kör, hanem a szögletes alakú hangszórókat is megtalálja. Például itt van az AL-257N hangszóró, amely fehér színével jól látható, és a teljesítménye megegyezik az előbb említett Al-256N modelljével.

A Kompakt hangszóró előnyei

Kis helyen is elfér, és az alacsony súlynak köszönhetően (kb. 2500-2900 g) nem jelent megterhelést a kocsi karosszériája számára. Az ESC100, valamint az AS124 kompakt hangszórók könnyedén alkalmazhatók és szerelhetők fel minden gépjárműre. Emellett a hangjuk segítségével minden esemény, bevetés vagy kiszállás idején megbízható hangerővel támogatják az Ön munkáját.

Keresse meg az Önnek megfelelő termékeket a Kereső ablakban, és rendelje meg termékeinket könnyen, kényelmesen. A Scorpio webáruházban megtalál minden olyan hangszórót, amelyre munkája során szüksége lehet.

Megjegyezzük, hogy az általunk forgalmazott hangszórók biztonságosak, és nem jelentenek veszélyt a megcélzott személyek számára.


Engedje meg magának és a csapatának is, hogy a legideálisabb eszközöket használhassák bevetéseik során. Ha további információra van szüksége, akkor a kapcsolati oldalon írhat nekünk. Ha telefonon keresi webáruházunk munkatársait, akkor ők készséggel állnak rendelkezésre minden, hangszórókat illető kérdésben.