+36 (1) 320-2100

Figyelmeztető jelzések fontossága a közúti forgalomban

2021. aug. 3.

A figyelmeztető jelzések sárga színű közúti fényjelzések. Ezek az eszközök a közútkezelő cégek munkája során nagyon fontosak, hiszen ezek segítségével jeleznek a forgalomban résztvevő civil gépjárműveknek. A jelenlétüket sárga színű lámpák jelzése közli.

A közúti forgalomban a sárga szín a veszélyre és figyelmeztetésre utaló jelzés. Így hatékonyan tudunk a felénk közeledő gépjárműveknek jelezni, hogy az úttesten tartózkodunk, és fokozott figyelemre van szükség.

Ha civilként utazunk gépjárművünkkel, és sárga színű fényjelzést látunk, akkor ajánlott lelassítani, de legalábbis érdemes fokozottan ügyelni. Gyakran útépítések, útjavítás vagy egyéb, úttesttel kapcsolatos karbantartási munkálatot végző csapat gépjárművét látják el sárga színű figyelmeztető fényjelzésekkel.

Ha mi magunk szeretnénk figyelmeztető jelzéseket használni munkánk során, akkor érdemes a kis méretű és alacsony fogyasztású, de rendkívül tartós és nagy fényerejű LED izzós eszközöket választanunk. Az akkumulátoros és nagy üzemidővel rendelkező modellek is megtalálhatók a webáruházunkban, amelyek segítségével akár gépjárművünkön kívül is jelezhetünk. Ha az úttesten kell ellátni valamilyen feladatot, akkor a sárga színű figyelmeztető jelzések fokozott biztonságot jelentenek a számunkra.

A csapatunk tagjai hálásak lesznek, ha nemcsak a gyors és hatékony munkavégzés feltételeit teremtjük meg, hanem az ő személyes biztonságukat is szavatolni tudjuk. Ezért érdemes a legjobb figyelmeztető jelzéseket használni.

Figyelmeztető jelzések és minihidak

A figyelmeztető jelzések legkényelmesebb és könnyen használható modelljei a minihidak, mint például a LAP1220 LED-es minihíd. A gépjámű szivargyújtó aljzatához lehet kapcsolni a rugalmas és kellően hosszú tápkábel segítségével és egy mozdulattal elhelyezhető a gépjármű tetején. A mágneses minihidak azonnal felhelyezhetők a gépjárműre. Webáruházunkban megtalálhatóak azok a minihidak, amelyek segítségével könnyen észlelhetővé teheti a gépjárműveit.

A LAP1220 LED minihíd nemcsak mágneses, de csavaros rögzítéssel is elérhető. Rendkívül alacsony az energiafogyasztása. Ennek köszönhetően hosszú élettartammal rendelkezik, és megbízható módon lehet alkalmazni.

SOLARIS LED-es figyelmeztető fényjelzések

A SOLARIS nagy intenzitású, csúcstechnológiás LED-el van felszerelve sok figyelmeztető fényjelzés. A SOLARIS LED-es termékek között megtalálhatók a minihidak, fényhidak, tetővillogók, terelőfények.

A Threesixty lámpák 360 fokos látószögben jeleznek. Fix rögzítésűek és alacsony a fogyasztásuk, melyek a Federal Signal Vama gyártótól származnak.

Ha felkeltettük az érdeklődését, akkor nézzen körül a kategóriák között, beleértve a Figyelmeztető fényjelzések kategóriát is. Rendeljen könnyen és kényelmesen, ha pedig kérdése van, a kapcsolati oldalon található elérhetőségeken keressen minket bizalommal.