+36 (1) 320-2100

Főszerepben a Victron akkumulátortöltők

2021. máj. 19.

Felkeltette az érdeklődésünket a Victron akkumulátortöltő és intelligens energiatároló gyártó. Az akkumulátortöltőket nagyon sokféleképpen lehet felhasználni, épp ezért a Victron nem csupán egy szokványos akkutöltőgyártó a piacon.

Hajók, elszigetelt ipari egységek, vállalkozások energiatárolását biztosítják a csúcstechnológiás termékeik. Hegyvidéki borászatok, termelőegységek, napelem rendszerek támogatásában, kiemelkedő projektekben vettek részt világszerte az elmúlt időszakban. Természetesen a környezetbarát megoldások manapság nagyon divatos témának számítanak, de nemcsak a lakossági energiaszükséglet biztosítására lehet hasznosítani a Victron termékeket.

Victron akkumulátortöltők és innovatív technológia

A közúti járművek és mobil egységek energiatárolását és az akkumulátorok töltöttségének biztosítását is meg kell oldani valahogy. Ezen belül a szolgálati járművek esetében létfontosságú lehet a megbízható energiaforrás és a zavartalan működés.

Arra gondolunk, hogy a rendőrautók vagy a mentőszolgálatok által használt járművek néha komoly - és nagy fogyasztású - eszközökkel vannak felszerelve. Bevetés közben megengedhetetlen az energiaellátás ingadozása ezen járművek esetében. Ezért a Victron egy különleges gyártó, hiszen kompakt és hatékony eszközöket fejlesztett ki, és ezeket a kiemelt fontosságú ágazatok számára is elérhetővé tette.

Victron akkumulátortöltőkkel ellátott szolgálati járművek

Minden komoly felszereléssel ellátott szolgálati gépjármű csomagtartójában megtalálható valamilyen akkumulátortöltő. Legalábbis mi úgy látjuk, hogy ez az ideális helyzet. Sok esetben életmentő szerepe lehet egy megfelelő energiaszintet biztosító berendezésnek, akkumulátortöltőnek. Ezen berendezések kis és nagy méretben is kaphatók, és ezekhez a megfelelő kontrollereket is integrálni lehet a járművekbe.

Léteznek olyan integrált rendszerek, amelyekkel részben okoseszközzé tudjuk alakítani a gépjárműveket és energiaellátó rendszereket. Távolról lehet ellenőrizni egy okostelefonon, ingyenes applikáció segítségével az akkumulátor töltöttségét. Beindíthatjuk a töltést, és le is állíthatjuk azt egyetlen gombnyomás segítségével.

Victron akkumulátortöltők életmentő szerepe

Ha egy extrém helyzetben, izolált körülmények között - a semmi közepén - találhatjuk magunkat egy bevetés és komplikált feladat elvégzése közben. Ha ebben a pillanatban az autó rakoncátlankodik, akkor az akár végzetes is lehet. Minden esetben legyen nálunk egy akkumulátortöltő, vagy szereljünk be energiaraktározó eszközt a járműbe vagy akár elszigetelt épületbe is.

Mire jó még egy Victron akkumulátortöltő?

Amint már említettük, nagyon sokszínű felhasználása van a Victron termékeknek, és különféle lakossági és ipari megoldások ellátására is hasznosíthatók. Ha csak a napelem rendszerek energiatárolását vesszük számba, akkor azt látjuk, hogy elengedhetetlen az energiatárolás képessége. Szerencsére a technológiai fejlődés nagy mértékű innovációt tett lehetővé az elmúlt években. Egyre olcsóbb és egyre hatékonyabb az energiatárolás. Ezzel nemcsak a szünetmentes áramellátást lehet biztosítani, de a felhasználást kényelmesebbé is tehetjük.

Ha további információra van szüksége vagy kérdései vannak az akkumulátortöltők és az energiaraktározó rendszerekkel kapcsolatban, keressen minket. Szeretnénk segíteni Önnek, hogy megtalálhassa gépjárművek és ingatlanok számára a hatékony megoldásokat.