+36 (1) 320-2100

​ Tölthető akkus, mágneses jelzőbója készlet LED-es kivitelben

2021. jún. 10.


A tölthető akkus, mágneses jelzőbója készlet a LED-es technológiája révén az egyik leghatékonyabb fényjelző, amelyet szolgálati járművek felszereléséhez ajánlunk.

Azért fontos ez a kompakt és könnyen hordozható készlet használata, mert széles körben alkalmazott LED-es technológiája révén kiemelkedő üzemidővel és magas fényerővel rendelkezik.

A tölthető akkus, mágneses jelzőbója készlet LED-es kivitelben


Minden olyan helyszínen, ahol a közeledő forgalmat veszélyre kell figyelmeztetni, ideális megoldást jelent a tölthető akkus, mágneses jelzőbója készlet. Nemcsak a hordozhatósága, hanem a biztonságot nyújtó fényereje miatt is érdemes minden jármű részére beszerezni legalább egy ilyen megbízható jelzőbója készlettel.


A LED-es technológia előnyei a jelzőbóják esetében

Széles körben alkalmazott megoldásról beszélhetünk, ennek oka, hogy a fénykibocsátó diódák (LED) a halogén vagy hagyományos izzók fényerejét a befektetett energia töredékéből képesek biztosítani. Ezért az akkus jelzőbója készlet minden darabja akár 5-90 órán át is üzemelhet, különböző villogási módok mellett.

A különböző villogási módok biztosítják, hogy akár a legrosszabb látási viszonyok mellett is jelezni tudjunk, így a közeledő járművek vezetőit könnyedén inthetjük óvatosságra. Ezzel minden közlekedésben résztvevő biztonságát fokozhatjuk.

A tölthető akkus jelzőbója készlet működési ideje

Mint már említettük, 5 és 90 óra közötti a teljes töltöttség mellett tapasztalható üzemidő. Ez a széles intervallum annak tudható be, hogy a különböző villogási módok eltérő energiafelhasználást feltételeznek. Tudjon meg többet a villogási módokról, és egészítse ki egy megbízható jelzőbója készlettel a járművei alapfelszereltségét.

Kiemelendő, hogy a készlethez autós töltő is jár, így a töltéséhez nem szükséges kivenni a készletet az autóból. Ezzel megelőzhető, hogy véletlenül “otthon maradjon” az eszköz. Nem kallódik el, állandóan az autóban marad és kéznél lesz, amikor a legnagyobb szükség van rá.

A LED technológia másik előnye az alacsony fogyasztás mellett, hogy a magas fényerőnek köszönhetően nagy távolságokról is jól látható. Ez a tölthető akkus jelzőbója készlet esetében azt jelenti, hogy akár ködös időben vagy nappal is észrevehető fényjelzést tud szolgáltatni.

A mágneses jelzőbóják elhelyezése

A mágneses lámpatest lehetővé teszi, hogy bármilyen fémfelületre felhelyezhessük. Az erős mágnes segítségével biztonságosan el lehet helyezni a jelzőbójákat. Azok nem esnek le, nem fújja el a szél, és akár függőleges felületeken is könnyen alkalmazhatók.

Ennek köszönhetően akár korlátra vagy járművek oldalára is feltehetjük. A készlet minden eleme önállóan működik, így nagy távolságokra is elhelyezhetjük őket.

Több készletre is szükségünk lehet a nagyobb területek lefedéséhez. De ez nem jelenthet különösebb gondot, mivel a töltést egyszerűen meg lehet oldani egy osztott fejes szivargyújtó töltő segítségével.

Ha autópályán vagy gyorsforgalmi utakon van szükség jelzőfényekre, akkor a nagy távolságra elhelyezhető jelzőbóják használata elengedhetetlen. A gyorsan közeledő járműveknek több időre és nagyobb távolságra van szükségük a lassuláshoz.


Ha több információt szeretne tudni a termékeinkkel kapcsolatban, akkor keressen minket a kapcsolati oldalon. Készséggel állunk rendelkezésére.